Bu hafta halka arz var mı, hangi şirketler halka arz olacak?

Halka arzlar son dönemin en popüler yatırım araçları arasında yer alıyor. Halka arzları takip eden vatandaşlar bu hafta hangi şirketlerin halka arz olacağını merak ederken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

Bu hafta halka arz var mı, hangi şirketler halka arz olacak?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık olarak bülten yayımlıyor. SPK'nın açıkladığı halka arzlar takip edilmeye devam ederken bu hafta hangi şirketlerin halka arza çıkacağı büyük merak konusu oldu. Halka arz edecek şirketler vatandaşların gündeminde yer alırken en çok kazandıracak halka arz da merak edilmeye başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bültenler yayımlayarak borsa hakkında bilgiler verirken ''Bu hafta hangi şirketler halka arza çıkacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

SPK'nın yayımladığı bültenler aracılığıyla halka arz edecek şirketler takip edilirken vatandaşların yeni halka arzlara olan ilgisi sürüyor. Halk arzlarla ilgili merak edilenler de artarken bu hafta halka arz takvimini derledik.

HALKA ARZ TAKVİMİ BELLİ OLDU MU?

Borsa İstanbul'da (BIST) halka arz trafiği devam ederken bu hafta hangi şirketlerin halka arz olacağı araştırma konusu oldu. Halka arz takvimi merak edilirken "Hangi şirketler halka arz olacak?" sorusu gündeme taşındı. Halka arz olacak şirketlerin listesi yatırımcılar tarafından sorgulanırken herhangi bir şirkete ortak olmak isteyenler başvurularını açıklanan takvime göre gerçekleştiriyor. Bu haftanın da merak edilen halka arz takvimi belli oldu.

bu-hafta-halka-arz-var-mi-hangi-sirketler-halka-arz-olacak.jpg

18-22 EYLÜL HALKA ARZ TAKVİMİ

  • Artemis Halı A.Ş'nin de halka arz olacağı öğrenilse de tarihler henüz kesinleşmedi.
  • Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. taslak izahnamesini SPK onayına sunarak halka arz sürecini başlattı.
  • 18 - 22 Eylül 2023 haftasında Simit Sarayı olarak bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz olacak. Simit Sarayı'nın talep toplama tarihi ise 21 - 22 Eylül 2023 olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER