ANASAYFA Ekonomi Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak, halka arz takvimi açıklandı mı?

Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak, halka arz takvimi açıklandı mı?

Halka arz tarihleri, yatırımcılar ve yatırım yapacaklar tarafından merakla takip ediliyor. SPK onayının ardından birbirinden farklı sektörde faaliyet gösteren şirketler halka arz olurken bu hafta yeni halka arz olup olmadığı merak konusu oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak, halka arz takvimi açıklandı mı?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ardından birbirinden farklı sektörde faaliyet gösteren şirketler halka arz oluyor. Son dönemin popüler yatırım şekli olan borsaya yeni yatırımcılar kazandırılmaya devam ediyor. Yatırımcıların Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz edecek şirketlere ilişkin bülten açıklanmaya devam ederken yatırımcı ve yatırımcı adayları da ‘’Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?'' gibi sorulara da yanıt aramaya başladı.

Halka arz takvimi, yatırımcı kesim tarafından yakından takip edilirken yeni halka arz olacak şirketler listesi de sorgulanmaya başladı. SPK onayı ile şirketler halka arz olmaya devam ederken yatırım yapacaklar da ''Bu hafta yeni halka arz var mı?'' sorusuna yanıt arıyor.

15 - 20 NİSAN YENİ HALKA ARZ VAR MI?

Halka arz takvimi gündemde yer alıyor. SPK onayı sonrası firmalar halka arz oluyor ve talep toplama sürecine giriyor. SPK onayı ile halka arz olacak şirketler yeni hafta için açıklandı. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 17 - 18 - 19 Nisan tarihlerinde talep toplama sürecine girecek. Rönesans Gayrimenkul 135 TL'den eşit dağıtımla halka arz olacak. Rönesans Gayrimenkul, 33, 357, 450 lot pay dağıtacak.

Henüz başka bir şirket için halka arz açıklanmazken yatırımcılar da Rönesans Gayrimenkul'ü takip edecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor ile Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Alanyaspor ile Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?