Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesini içeren teklif TBMM'de kabul edildi!

Milyonlarca çalışan emekli tarafından merakla beklenen 5 bin TL ikramiye hakkında bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Yapılacak olan 5 bin TL ikramiye ödemesini içeren teklifin TBMM'de kabul edildiği belirtildi.

Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesini içeren teklif TBMM'de kabul edildi!

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vatandaşlara duyurulan Cumhuriyet'in 100. yılına özel emeklilere 5 bin TL ikramiyeden çalışmayan tüm emekliler faydalanmıştı. Yapılan bu ödemelerin ardından çalışan emekliler de faydalanmak üzere taleplerini iletti. Bu talebe cevapsız kalmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerekli yetkiyi Çalışma Bakanlığı'na iletti.

Bunun ardından Çalışma Bakanlığı tarafından gelen son açıklama ile birlikte çalışan emeklilere de 5 bin TL verilmesini içeren kanun teklifinin TBMM'ye sunulduğu öğrenildi. Bugün gelen son dakika haberi ile birlikte de çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesini içeren teklif, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildiği öğrenildi.

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5 BİN TL VERİLMESİNE İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ TBMM'DE KABUL EDİLDİ!

Yaşanan bu son gelişme ile birlikte Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Bu kanun teklifinde yer alan çalışan emeklilere verilecek olan 5 bin TL ikramiye ödemesinin de Meclis'ten geçtiği ifade edildi.

Milyonlarca çalışan emekli tarafından heyecanla yapılması beklenen ödemelerin Aralık ayının ortasında hesaplara yatırılmasının planlandığı ifade edildi.

SONRAKİ HABER