Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ara zam ve refah payı hakkında net konuştu

Ekonomik gelişmelerin kendilerini olumsuz etkilediğinden yakınan vatandaşlar çareyi maaşlarına bir düzenleme yapılması talebinde bulunmuştu. Hükümet kanadından da bu durum ile ilgili milyonlarca kişiyi üzecek yeni bir açıklama daha geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ara zam ve refah payı hakkında net konuştu

Son dönemin en çok dile getirilen başlıkları asgari ücrete ve emeklilere zam olmuştu. Yapılan maaş artırımlarının zamlara yenildiğini dile getiren vatandaşlara Bakan Işıkhan'dan olumsuz haber geldi.

BAKAN IŞIKHAN NET KONUŞTU

AK Parti Grup Toplantısı ülke gündemine oturan pek çok gelişmeye sahne oldu. Genel başkanlığını yaptığı partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurt içi ve yurt dışı gelişmelere dair önemli söylemlerde bulundu. Basın mensupları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyleyeceklerine odaklandığı gibi bakanlarında neler söyleyeceklerine dikkat kesildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ara zam ve refah payı hakkında net konuştu

“AYNI DÜŞÜNCEMİZİ KORUYORUZ”

Gerçekleşen grup toplantısı öncesi kendisine sorular sorulan isimlerden birisi de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Bakan Işıkhan asgari ücret ve emekli maaşları hakkında merak edilenleri cevapladı. Bakan Işıkhan ilk olarak asgari ücret hakkında konuştu. Bakan Vedat Işıkhan “Ara zam gündemde yok. Daha önce de soruldu bu soru. Aynı düşüncemizi koruyoruz. Enflasyonla ilgili gelen verilerimiz çok güzel” dedi.

Ekonominin bir diğer konu başlığı olan emekliye refah payı hakkında da kendisine gelişmeler sorulan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan “Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Bunun için temmuz ayını bekleyelim” diyerek ilerleyen dönemleri işaret etti.

SONRAKİ HABER