Cebinde banka kartı olan herkesi ilgilendiriyor! ATM'lerde yeni dönem miktara dikkat

Cebinde banka ya da kredi kartı olan vatandaşları ilgilendiren yeni kararlar açıklanmaya devam ediyor. Bu kez ATM'lerden para çekenler için önemli bir karara imza atılırken son dakika açıklaması geldi.

Cebinde banka kartı olan herkesi ilgilendiriyor! ATM'lerde yeni dönem miktara dikkat

Gelişen teknoloji ile beraber bankalardan para çekme işlemleri de oldukça kolaylaştı. ATM'lerden kolaylıkla para çekilebilirken ATM’lerden para çekmeyi işlemi yapan bireyleri ilgilendiren yeni dönemin başladığına dair duyuru yapıldı.

ATM'lerden nakit para çekmek isteyen kişiler bu işlemleri kolaylıkla yapabilirken söz konusu işlemde de bir sınır bulunuyor. ATM’lerden nakit çekme işlemi yapan bireyleri ilgilendiren karar açıklanırken çekilen paralarda da bir limit sınırlaması bulunuyor. Bu sınıra ilişkin önemli bir karar alınırken detaylar da belli oldu.

ATM'DEN NAKİT PARA ÇEKENLER İÇİN YENİ DÖNEM

ATM'lerden nakit çekme limitinin artırıldığı bildirildi. Nakit çekme limitinin daha fazla olacağı bildirilirken yeni limit de duyuruldu. Söz konusu karar kapsamında nakit çekme limiti 5 bin TL kadar artırıldı. ATM’den para çekmede yeni dönem başlarken nakit çekme limitinin 5 bin TL’den 10 bin TL’ye çıkarıldığı bildirildi.

Cebinde banka kartı olan herkesi ilgilendiriyor! ATM'lerde yeni dönem miktara dikkat

10 bin liraya çıkarılan ATM'den para çekme limiti bazı bankalarda da 15 bin TL'ye yükseltildi. Alınan karar kapsamında ATM'ler aracılığı ile nakit para çekmek isteyen banka müşterileri 10 bin TL’ye kadar ücretsiz nakit çekme işlemi yapabilecekler. Bankalar da konuyla ilgili müşterilerine mesaj göndererek yeni limitleri duyurmaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER