ANASAYFA Ekonomi Cebinde Vakıfbank kartı olanlar buraya! Kamu bankası tam 800 TL para iadesi yapacak

Cebinde Vakıfbank kartı olanlar buraya! Kamu bankası tam 800 TL para iadesi yapacak

Kamu bankası Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalara göre kişilerin yapacakları alışverişlerin ardından toplamda 800 TL para iadesinin gerçekleştirileceği ifade edildi.
yazar
Gülcan ÖZER
Genel Yayın Yönetmeni
Cebinde Vakıfbank kartı olanlar buraya! Kamu bankası tam 800 TL para iadesi yapacak

Ramazan ayının gelmesinin ardından pek çok bankada olduğu gibi Vakıfbank tarafından da kar kampanyaları duyuruldu. Ramazan ayına özel olarak duyurulan bu kart kampanyalarına göre başvuru yapacak olan müşterileri için toplamda 800 TL para iadesinin yapılacağı ifade edildi. Buna göre kampanya ve başvuru için gerekli olan şart ve koşullar hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. 

VAKIFBANK RAMAZAN AYINA ÖZEL TAM 800 TL PARA İADESİ YAPACAK! 

Yayımlanan bu kampanyaya göre 5 Mart-14 Nisan 2024 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 750 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplam 800 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi. Ardından kazanılan bu liraların da üye iş yerlerinde yapılacak olan harcamalar sayesinde kullanılabileceği ifade edilmiş oldu. 

AYNI GÜN YAPILACAK HARCAMALAR KABUL EDİLMEYECEK!

 Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar üzerinden yaptığı duyuru ile birlikte kişilerin aynı gün yaptıkları 750 TL ve üzeri alışverişlerinden yalnızca 1 tanesinin geçerli olacağı öğrenildi. 

Bununla birlikte kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 19 Nisan 2024 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yükleneceği ardından da bir gün sonra kullanılabileceği duyuruldu. Yüklenen Worldpuan’ların son kullanım tarihi 19 Mayıs 2024 olduğu ve kullanılmayan Worldpuan’lar 20 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacağı bu nedenle de kişilerin bu tarihlere kadar harcama yapmasının gerektiği belirtildi.

 KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

 800 TL kazanılabilecek olan bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen konulardan biri de nasıl başvuru yapılabileceği oldu. 

Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre katılmak için Vakıfbank Bankasında kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilir veya Vakıfbank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlamanız gerekmektedir. Bu noktada ise katılımların kesinlikle 14 Nisan tarihine kadar yapılması önemlidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Anil Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Anil Aci'nin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı