ANASAYFA Ekonomi Cevdet Yılmaz'dan hayat pahalılığı açıklaması! Mücadelemizi hayata geçiriyoruz

Cevdet Yılmaz'dan hayat pahalılığı açıklaması! Mücadelemizi hayata geçiriyoruz

Bugün Bingöl'de düzenlenen iftar programında ekonomi hakkında açıklamalarda bulunan Cevdet Yılmaz, hayat pahalılığı ile mücadelemizi hayata geçiriyoruz dedi.
yazar
Sinem GÜVEN
Cevdet Yılmaz'dan hayat pahalılığı açıklaması! Mücadelemizi hayata geçiriyoruz

İş insanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve vatandaşlarla bugün Bingöl'ün Genç ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hayat pahalılığı ile mücadele kapsamında önemli mesajlar verdi.

HAYAT PAHALILIĞI İLE MÜCADELEMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ!

Ekonomik açıdan süreci sık sık paylaşan Yılmaz, "Hayat pahalılığı mücadelemizi yaparken geniş kesimleri olabildiğince koruyan, gözeten bir yaklaşımla politikalarımızı hayata geçiriyoruz. Diğer yandan da 81 ilde yatırımlarımıza, faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Ülkemizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini her şeyin üstünde tutuyoruz. Halkımızın güveni ve huzuru için çalışıyoruz. Maalesef uzun yıllar bu bölge terörden çok çekti. Terör nedeniyle ekonomik gelişmesini yeterince yapamadı. En büyük zararı da bu bölgede yaşayan insanlar gördüler.

Fakat şimdi de huzur ve güven ortamının en büyük faydasını bu bölgede yaşayanlarımız görüyor. Bizde başından beri Sayın Cumhurbaşkanı'mızın koyduğu bir zihniyet var. O çerçevede hareket ediyoruz. Batıda ne varsa doğuda da o olmalı. Kuzeyde ne varsa güneyde de olmalı diyoruz. Bütün bölgelerimize belli standartta hizmeti ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Böyle de devam edeceğiz." dedi. 

Yapılan bu açıklamalar ile birlikte bu mücadele kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında yatırımlara devam edildiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Uraloğlu'ndan Turistik Doğu Ekspresi müjdesi! Yeni iki rota geliyor

Bakan Uraloğlu'ndan Turistik Doğu Ekspresi müjdesi! Yeni iki rota geliyor