ANASAYFA Ekonomi Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaba yatırılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaba yatırılacağı tarihi açıkladı!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son açıklama ile birlikte emekli ikramiyelerinin ne zaman hesaba yatırılacağı öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaba yatırılacağı tarihi açıkladı!

Ramazan Bayramı'nda vatandaşlara verilecek olan emekli ikramiyeleri hakkında yapılan açıklamalara göre toplamda 3 bin TL ikramiye verileceği açıklanmıştı. Bunun ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında emekli ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı sorusu gündem oldu. Konuya ilişkin merak edilenler ise bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gelen son dakika açıklaması ile yanıt buldu.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN EMEKLİ İKRAMİYERLERİ İÇİN TARİHİ AÇIKLADI!

Emekli vatandaşlar için hesaplara yatırılacak olan ikramiyeler hakkında yapılan son dakika açıklamasına göre 2 Nisan tarihi ile 5 Nisan tarihleri arasında ikramiyelerin hesaplara yatırılacağı bilgisine ulaşıldı. Konu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda; “Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyesi 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatacak.” ifadeleri ile bilgilendirildi. 

Buna göre 2 Nisan tarihinden 5 Nisan tarihine kadar emekli olan tüm vatandaşlar için Ramazan Bayramı öncesinde emekli ikramiyelerinin hesaplarında olacağı ifade edilmiş oldu. Bu tutar için daha öncesinde alınan karar çerçevesinde 3 bin TL olarak belirlenerek Resmi Gazete'de yürürlüğe girmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emre Belözoğlu Eryaman Stadyumu'nun zemini hakkında konuştu! Bu yapılan işkenceden öte bir şey değil

Emre Belözoğlu Eryaman Stadyumu'nun zemini hakkında konuştu! Bu yapılan işkenceden öte bir şey değil