ANASAYFA Ekonomi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Herkesin yanında olmayı sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Herkesin yanında olmayı sürdüreceğiz

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitinginde açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda enflasyona karşı herkesin yanında olacaklarından bahsetti.
yazar
Sinem GÜVEN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Herkesin yanında olmayı sürdüreceğiz

AK Parti Muğla aday tanıtım mitingi için Muğla’ya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi hakkında önemli açıklamalara yer verdi. Yapılan açıklamalarda enflasyon konusuna değinerek bu noktada hükümet olarak da vatandaşın yanında olmaya devam edileceğinden bahsetti. 

EKONOMİMİZE KATKIDA BULUNAN HERKESİN YANINDA OLACAĞIZ!

Yaptığı açıklamalarda ekonomiye destek veren herkesin yanında olacağından bahseden Erdoğan, “Bölgede çatışmaların durulup, istikrar arttıkça inşallah daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Enflasyon ve hayat pahalılığı meselesi, tüm dünya gibi bizim de başımızı ağrıtan en önemli konu. Covid-19 salgını ile başlayan, bölgesel çatışmaların olumsuz etkileriyle derinleşen enflasyon hususunda vatandaşlarımızın karşılaştığı sıkıntıların hepsinin farkındayız. 

Dış dinamikler ve genel ekonomik gelişmelerle birlikte fırsatçılıktan ve tamahkârlıktan da kaynaklanan bu sorunu mutlaka çözeceğiz. Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir. Fiyat istikrarı ve anti enflasyonist yaklaşımdan taviz vermeden büyüme odaklı ekonomi programımız doğrultusunda gerekli adımları atıyoruz ve atacağız. İnşallah yılsonuna doğru uyguladığımız politikaların etkilerini somut olarak hissetmeye başlayacağız. Bu süreçte üreten, ihracat yapan, çalışan ekonomimize katkı veren herkesin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

TÜM ZORLUKLARLARIN ÜSTESİNDEN GELMESİNİ BİLDİK!

Bu zamana kadar tüm zorlukların üstesinden ülke olarak gelindiğinden bahseden Erdoğan, “Türkiye olarak son yıllarda elde edilen kazanımların arka planında siyasi istikrar ve güven ortamının korunmasının olduğunu açıklayan Erdoğan, “Geride bıraktığımız 21 yıl içerisinde terör saldırılarından darbe girişimine, sokak olaylarından tabi afetlere kadar pek çok sıkıntı yaşadık. Bir başka ülkenin başına gelse yerle yeksan olmasına yol açacak nice sınama ile nice badireyle karşı karşıya kaldık. Birileri bizim daha önceki dönemlerde ülkeyi yönetenlerin başına geldiği gibi tökezleyeceğimizi, hedeflerimizden vazgeçeceğimizi, statükoya teslim olacağımızı düşündü. Ama biz tüm bu zorlukların üstesinden alnımızın akıyla gelmeyi başardık.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş Keçiören Atapark’ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi!

ABB Başkanı Yavaş Keçiören Atapark’ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi!