ANASAYFA Ekonomi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Tek haneye düşüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Tek haneye düşüreceğiz

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da konuştu. Hem seçim gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan hem de ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.
yazar
Sinem GÜVEN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Tek haneye düşüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün Elazığ'da miting gerçekleştirildi. Yapılan bu mitingde hem gündem hem de ekonomiye ilişkin önemli mesajlarda bulundu. Bu sene içerisinde ekonomide yaşanacak olan gelişmeler sonucunda enflasyonun tek haneye düşürüleceğinden bahseden Erdoğan, terör ile mücadele hakkında da atılan adımları açıkladı.

“ŞEHİTLERE BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ!”

Terörle mücadelede yapılan çalışmalardan bahseden Erdoğan, "Sizlerden aldığımız güçle, ülke ve millet düşmanlarına kaçtıkları dağları, saklandıkları mağaraları dar ediyoruz. İnlerine giriyoruz. Bu ülkenin evlatlarına asla ihanet edilemez. Sınır içinde ne kadar terörist varsa tepelerine tepelerine biniyoruz. 'Girilemez' denilen ne kadar yer varsa hepsine girdik, hepsini temizledik. 7 gün 24 saat operasyonlarımıza devam ediyoruz. Artık terörle mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık. Birilerinin bölücü terör örgütüne bir teröristan kurdurtma hayalleri vardı. Gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla bu planları yırttık attık. Söz konusu vatanımızın bekası, devletimizin bütünlüğü, milletimizin huzur ve emniyeti ise bizim kimseyi gözümüz görmez.

Emperyalistlerin tetikçiliğini yapan katil sürülerinin kökünü elbet kurutacağız. Batılı efendilerine güvenip de topraklarımıza göz dikenlerden, bizi bölmeye çalışanlardan bunun hesabını misliyle soruyoruz ve soracağız. Terörü sonsuza dek bitirerek şehitlere borcumuzu ödeyeceğiz." dedi.

2028 YILINDA KAAN SAVAŞ UÇAĞI FİLOSUNA DAVET EDİLECEK!

KAAN hakkında yapılan çalışmalar kapsamında müjdeler vererek, “Türkiye, yüzyılını inşa etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta 5. nesil savaş uçağımız KAAN gökyüzüyle buluştu. Bu alanda Türkiye dünyanın ilk 4 ülkesi arasında yerini aldı. İnşallah 2028 yılında KAAN'ı savaş uçağı filomuza dahil etmeye başlıyoruz.” 2028 yılını işaret etti.

ENFLASYONU TEK HANEYE DÜŞÜRECEĞİZ!

Ekonomi anlamında bu sene yaşanması beklenen gelişmelerden bahseden Erdoğan, "Ekonomimiz 2023'te yüzde 4,5 büyüdü, ülkemiz gelişiyor. Merkez Bankası döviz rezervlerinde de sorun yok. Yani ekonomimizin temel direklerinde sıkıntı yok.

Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz. Uzun yıllar tek hanede tuttuğumuz gibi yine başaracağız.

Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın bütün sıkıntılarını biliyoruz. Emeklilerimizin yükünü azaltacak her bir adımı attık, atıyoruz." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Pursaklar'da bir minibüse silahlı saldırı! Yaralılar var

Ankara Pursaklar'da bir minibüse silahlı saldırı! Yaralılar var