Dolar yeni haftaya yükselişle başladı! 10 Haziran dolar ve euro ne kadar?

Altın fiyatlarının ardından yeni haftanın ilk işlem gününde dolar ve euro fiyatları da merak konusu oldu. Döviz kuru fiyatları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken doların güne yükselişle başladığı öğrenildi.

Dolar yeni haftaya yükselişle başladı! 10 Haziran dolar ve euro ne kadar?

Döviz kuru, para piyasaları için belirleyici rol oynuyor. Döviz kuru ile ilgili olarak merak edilenlere yanıt aranırken Doların yeni haftaya yükselişle başladığı öğrenildi. Döviz ve altın kurlarını haftanın ilk gününde araştırmaya başlayan yatırımcılar, ''10 Haziran dolar ve euro ne kadar? Peki dolar ne kadar oldu? 10 Haziran Pazartesi 2024 Döviz Kuru - Euro, dolar, sterlin kaç TL?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Yatırımcıların iç ve dış piyasaya hakim olmak için yakından takip ettiği döviz kurundaki son ve güncel veriler merak ediliyor. Ekonomik ve finansal kararlar üzerinde önemli etkilere sahip olan dolar ve euronun ülkemizdeki değerini öğrenmek isteyenler haftanın ilk işlen gününde araştırmalarını sürdürüyor.

10 HAZIRAN 2024 DÖVİZ KURU

  • ABD Doları: 32,45 (Alış) - 32,59 (Satış)
  • 1 DOLAR = 32,59 TL'den işlem görüyor.
  • EURO: 34,98 (Alış) - 35,06 (Satış)
  • STERLİN: 40,77 (Alış) - 40,98 (Satış)

Dolar yeni haftaya yükselişle başladı! 10 Haziran dolar ve euro ne kadar?

Dolar yeni haftaya yükselişle başladı! 10 Haziran dolar ve euro ne kadar? - Resim : 2

Dolar yeni haftaya yükselişle başladı! 10 Haziran dolar ve euro ne kadar? - Resim : 3

Dolar yoğun haftaya yükselişle başladı. Veri açısından yoğun geçecek haftaya dolar kuru yüzde 0,66 yükselişle 32.51 TL'den başlarken Euro ise 34,96 TL'den işlem görüyor. Bugün Sanayi üretimi, işsizlik ve konut satış rakamları açıklanacak. Doların seyrini ise FED'in faiz kararı belirleyecek.

SONRAKİ HABER