Emekli bayram ikramiyelere yatırılıyor!

Emekli aylığı ve bayram ikramiyelerinin ödemeleri sürüyor. SSK emeklilerine yapılan ödemeler devam ediyor. Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR ödemeleri de 19 Mart Perşembe günü tamamlanacak.

Emekli bayram ikramiyelere yatırılıyor!

Emekli aylıklarının ödemeleri öne çekildi. Ramazan Bayramı ikramiye ödemeleri bayramdan önce tamamlanmış olacak. SSK emeklilerini ödemeleri bugün tamamlanmış olacak.

BAĞ-KUR emeklilerinin aylıkları ve ikramiyelerinin 17-18 Mart tarihlerinde yatırılacağı ifade edildi.

Maaş günü 25-26 Mart olanlara yarın, 27-28 Mart'ta olanlara ise 18 Mart Çarşamba günü yatırılacak.

Emekli Sandığı emeklileri de ikramiyelerini 19 Mart'ta almış olacak. Ödemelerin arefe gününe kadar tamamlanmış olması bekleniyor.

Emekli bayram ikramiyelere yatırılıyor!

BU YIL İKRAMİYELERE ZAM YAPILMADI

İkramiye ödemeleri her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılıyor. Bu yıl ikramiyelere zam yapılmadı. Ramazan Bayramı için 4 bin TL, Kurban Bayramı için de 4 bin TL olmak üzere toplam da 8 bin TL ikramiye yatırılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER