ANASAYFA Ekonomi Emekli ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin Bakan Işıkhan'dan açıklama!

Emekli ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin Bakan Işıkhan'dan açıklama!

Emeklilere ödenen ikramiyelerle ilgili olarak merak edilenlere yanıt aranmaya devam ediyor. Emekli bayram ikramiyeleri vatandaşların gündeminde yer edinirken Bakan Işıkhan, ödeme tarihlerine dair açıklamada bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Emekli ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin Bakan Işıkhan'dan açıklama!

Yılda iki kez ikramiyelere ilişkin olarak yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. İkramiye ödemeleri ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen milyonlar araştırmalarını sürdürürken bir yandan da ‘’2024 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek?'' sorusuna yanıt aranıyor.

Emekli bayram ikramiyelerine ilişkin ödeme tarihleri gündem olurken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin 3 bin lira bayram ikramiyesinin hesaplara yatırılacağı tarihe ilişkin açıklamalarda bulundu. 

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilerin "Bayram ikramiyeleri 3 bin lira olarak belirlendi. Bir gelişme var mı?" sorusu üzerinden ikramiye ödemelerine dair açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, "Hayırlı olsun. Yasa Meclis'ten geçmiş durumda. Ödeme günlerini planlıyoruz.'' dedi. 

Ödemelere ilişkin tam tarih açıklaması yapmayan Bakan Işıkhan, ‘’Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz. Ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak" şeklinde bir yanıt verdi. Söz konusu ödemelerin ise 10 Nisan tarihinden önceki hafta hesaplara aktarılması bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor!

Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor!