ANASAYFA Ekonomi Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ödeme tarihleri belli mi?

Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ödeme tarihleri belli mi?

Emekli ikramiyelerine dair araştırmalar devam ediyor. İkramiye ödemeleri ile ilgili olarak merak edilenler artarken sorgulamalar da devam ediyor. Emekliler kaç TL tutarında ikramiye alacaklarını ve hesaplarına geçeceği tarihi sorgularken ayrıntılar da gündemdeki yerini aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ödeme tarihleri belli mi?

Emekliler maaşlar ve ikramiye ödemelerine ilişkin merak ettikleri sorulara yanıt aramaya devam ediyor. Emekli ikramiye ödemelerine dair araştırmalar devam ederken bu ödemelerin de kaç TL tutarında olacağı merak konusu oluyor.

İkramiyelerle ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca emekli ödemelerin hangi tarihte hesaplarına yatacağını sorguluyor. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi verilen emekli ikramiyelerine yapılan zam yürürlüğe girdi. Bu çerçevede milyonlarca emekli de ‘’Emekli ikramiyesi ne kadar oldu, ödeme tarihleri belli mi? Bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı. 

2024 EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emekli ikramiye ödemeleri için geri sayım sürüyor. Emeklilerin bayram ikramiyesini 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkaran kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu çerçevede 7499 Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun adıyla yayımlanan kararla emeklilerin 3 bin TL ikramiye alacakları netleşti. 

Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan tarihinde idrak edilecek. Dolaysıyla emekliye ikramiyelerinin bayramdan önceki hafta olan 1 - 9 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak nisan ayının ilk haftalarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kanı Vedat Işıkhan'dan açıklama gelmesi bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Enes Ünal'ın formasını giydiği Bournemouth tarihi geri dönüşe imza attı

Enes Ünal'ın formasını giydiği Bournemouth tarihi geri dönüşe imza attı