ANASAYFA Ekonomi Emekli maaş promosyonlarından yararlanmak için son gün! 15 bin TL'ye kadar geri ödemesiz veriliyor

Emekli maaş promosyonlarından yararlanmak için son gün! 15 bin TL'ye kadar geri ödemesiz veriliyor

Emekliler maaşlarına ilişkin yeni gelişmelerden haberdar olmak isterken zam gelen maaşların ardından bankaların promosyon tutarları da güncellendi. Güncellenen maaş promosyonlarından yararlanmak için son tarih ise 29 Şubat olarak açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Emekli maaş promosyonlarından yararlanmak için son gün! 15 bin TL'ye kadar geri ödemesiz veriliyor

Emeklilere yapılan yüzde 49,25 oranındaki zammın ardından bankalar da promosyon tutarlarını güncelledi. Emekli maaş promosyon tutarları merak konusu olurken her banka farklı bir tutar ile müşterisinin dikkatini çekti. Emekliler bankalarla sağlayacakları anlaşmalar kapsamında promosyon ödemesi almaya hak kazanırken özel ve kamu bankalarının şubat ayı için belirlediği  tutarlardaki kampanyadan faydalanmak için son tarihin 29 Şubat olduğu bildirildi. 

Emekli promosyonu, emekli maaş zammı sonrasında gündemde yer alırken düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye yükseltildi. Zam sonrasında yeni emekli promosyon tutarları araştırılmaya başlanırken emekliler de bugün sona erecek kampanyalar hakkında bilgi sahibi olmak istedi. 

2024 EMEKLİ PROMOSYON ŞUBAT AYI KAMPANYALARI SONA ERİYOR

SSK, emekli Sandığı ve BAĞ-KUR emeklilerinin anlaşma sağlayacakları bankalara 3 yıl boyunca maaşlarını aynı bankadan almayı taahhüt ettiklerinde alabilecekleri ödemeler şubat ayında 15 bin liraya kadar yükseldi.

 

Maaş tutar aralığına göre değişiklik gösteren promosyon miktarları şubat ayında farklı avantajlarla müşterilere sunulurken emeklilerin 3 yıllık sözleşme imzalaması durumunda bankalar da emeklilerin maaşına ek nakit ödemesi gerçekleştiriyor. Şubat ayının kampanyaları da bugün saat 23.59 itibariyle sona eriyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Halk Ekmek'ten yapılan açıklama çölyak hastalarının yüzünü güldürdü!

Ankara Halk Ekmek'ten yapılan açıklama çölyak hastalarının yüzünü güldürdü!