ANASAYFA Ekonomi Emekliler dikkat! Bakanlık kamu bankalarının promosyon artışı için tarihi duyurdu

Emekliler dikkat! Bakanlık kamu bankalarının promosyon artışı için tarihi duyurdu

Bugün milyonlarca emekli vatandaş için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre kamu bankalarının promosyonları güncelleyeceği ifade edilmişti. Konu hakkında bakanlık tarihi duyurdu.
yazar
Sinem GÜVEN
Emekliler dikkat! Bakanlık kamu bankalarının promosyon artışı için tarihi duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün milyonlarca emekliyi ilgilendiren gelişme duyurulmuştu. Kamu bankalarının promosyonlarını güncelleyeceği hakkında yapılan açıklamalara göre promosyon limitlerinin yükseleceği ifade edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU!

Yapılacak olan bu fiyat güncellemeleri hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, “Kamu bankalarımız bu yıl ki komisyon ödemelerini 8 bin TL ile 12 bin TL arasında belirledi. Diğer bankalarında bu rakamın altında kalmadan vereceğini umuyorum. Yeni banka promosyonlarının emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde açıklamalara yer verildi. 

PROMOSYONLARIN GÜNCELLENECEĞİ TARİH KESİNLEŞTİ!

Gelen bu açıklamaların ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri de promosyon limitlerinin kamu bankaları tarafından ne zaman güncelleneceği olmuştu. Bu çerçevede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bugün Ankara’da Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’nde konu hakkında açıklama yaptı.

Fiyatların ne zaman güncelleneceği hakkında açıklamalara yer veren Bakan Işıkhan, bu konu hakkında "Kamu bankalarımız pazartesi promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak. 28 Mart itibarıyla emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak" şeklinde açıklamalara yer verildi. Bu çerçevede emekli vatandaşlar için başvuruların bu Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara Eczacı Odası ziyaretinde konuştu! Önemli olan proje sağlıkla ilgili olandır

ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara Eczacı Odası ziyaretinde konuştu! Önemli olan proje sağlıkla ilgili olandır