ANASAYFA Ekonomi Emeklilere 30.000 TL jesti! Halkbank’tan emeklilere yeni müjde geldi

Emeklilere 30.000 TL jesti! Halkbank’tan emeklilere yeni müjde geldi

Emekliler için özel kredileri ile bilinen Halkbank Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan Halkbank emekli müşterilere destek oluyor. 30.000 TL emekli ihtiyaç kredisinin maliyetleri ne kadar?
yazar
Gülcan ÖZER
Genel Yayın Yönetmeni
Emeklilere 30.000 TL jesti! Halkbank’tan emeklilere yeni müjde geldi

Emekliler için finansal olarak oldukça sorunlu bir dönem yaşanıyor. Emekliler geçim koşullarına bütçelerini adapte edebilmek için yoğun gayretler gösterseler de bunda pek de başarılı olamıyorlar. 

Bütçelerde meydana gelen açıklar ise aydan aya bir kar topu gibi birikiyor. Bu kar topunun finansal bir çığ felaketine neden olmaması için ek kaynak girişleri ile müdahale edilmesi gerekiyor. Bu da sadece ve sadece ihtiyaç kredileri ile mümkün olabiliyor. 

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ 

Halkbank, Türkiye’nin en büyük kamu bankası olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Bu bankanın çok ciddi sayıda emekli müşterisi de bulunuyor. Emeklilere özel finansal çözümler sunan bankalardan olan Halkbank bu çerçevede emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya çerçevesinde emekli müşterilere kredi imkanı sağlanıyor. Sağlanan kredi imkanının bazı avantajlarının olduğu bildirildi. 

EMEKLİLERE FAİZ JESTİ!

 Emeklilere özel olarak verilen ihtiyaç kredisinde emekli müşterilere küçük bir faiz indirimi jesti yapılıyor. Normalde Halkbank müşterileri aylık yüzde 5,20 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Halkbank emekliler için bu faizde yüzde 0,20 oranında indirim yaparak yüzde 5’e çekiyor. Bu şekilde emekliler olması gerekenden daha az tutarlarda faiz ödemesi yaparak göreceli olarak kazançlı çıkıyorlar. 

PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILIYOR

 Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekli müşterilerin maaşlarını Halkbank’a taşımaları gerekiyor. Bu durumda taşınan maaşların ardından müşteriler bankadan 5.000 TL tutarında emekli maaş promosyonu ödemesi de alabiliyorlar. Bu işlemler yapıldıktan Halkbank’ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilmek için herhangi bir engel kalmıyor. 

30.000 TL EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI 

Halkbank’tan ihtiyaç kredisi çekecek olanların özel bir durumu bilmeleri gerekiyor. Banka kredi musluklarını kıstığı için ihtiyaç kredisi olarak kullanılabilecek kredi tutarı 30.000 TL olabiliyor. Emekliler de 36 ay vadeli 30.000 TL emekli ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu durumda emekli müşterinin ödemesi gereken aylık kredi taksiti 2.175 TL, toplam kredi maliyeti de 78.314 TL oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cebinde Vakıfbank kartı olanlar buraya! Kamu bankası tam 800 TL para iadesi yapacak

Cebinde Vakıfbank kartı olanlar buraya! Kamu bankası tam 800 TL para iadesi yapacak