Emekliye yeni ödeme müjdesi verildi rakamlar güncellendi! İmzayı atan emekliye 12 bin TL ek ödeme geliyor

Enflasyonun artması ile beraber maliyet artışları da gündeme gelmeye devam ediyor. Maliyet artışlarının devam ettiği dönemde zam haberleri art arda eklenirken emekliye yapılan maaş zamlarının ardından ek ödeme için açıklamalar gelmeye başladı. Emekliye ek ödeme müjdesi verilirken 12 bin TL tutarındaki ödeme için de ilk açıklama geldi.

Emekliye yeni ödeme müjdesi verildi rakamlar güncellendi! İmzayı atan emekliye 12 bin TL ek ödeme geliyor

2024 yılında emekliye yapılan yüzde 49,25 oranındaki zammın ardından en düşük emekli maaşının da 10 bin liraya sabitlendiği bildirilmişti. 10 bin liraya çıkan maaşların ardından ek ödeme için araştırmalarına başlayan emeklilere bankalardan açıklama gelmeye başladı. Emekliye yapılan zamlar ve maaş farklarının ödenmesinin ardından gündeme gelen banka promosyonları rekor seviyelere yükselirken Yapı Kredi Bankası'ndan duyuru geldi.

Emekli promosyonlarındaki zamlar emekli maaş zammı ile beraber emeklilerin gündeminde yer almaya başladı. En yüksek emekli promosyonu veren banaklar araştırılırken Yapı Kredi, emekli promosyon tutarlarını güncelledi. Emeklinin aldığı maaş oranına göre ve bankaların kampanyalarına göre farklılık gösteren promosyon tutarları dikkati çekerken Yapı Kredi, emekliler için beklenen açıklama geldi.

YAPI KREDİ'DEN EMEKİLİLERE 12 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını bankadan alan ve almayı taahhüt eden müşterileri için 31 Ocak 2024 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterileri için 12 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerini belirtti.

Emekliye yeni ödeme müjdesi verildi rakamlar güncellendi! İmzayı atan emekliye 12 bin TL ek ödeme geliyor

Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan bir aylık net geliri;

3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL;

3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL;

7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL;

10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenecek.

Emekliye yeni ödeme müjdesi verildi rakamlar güncellendi! İmzayı atan emekliye 12 bin TL ek ödeme geliyor - Resim : 2

Bankadan ilk defa emekli aylığı alacak veya son 6 ayda bankamızdan emekli aylığı almamış müşterilere 2 bin 500 TL tutarında ek nakit ödül ödenir. 2.500 TL şartları sağlayan müşterilere 11 Mart haftası ödenecek. Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız bin TL ek nakit ödül ödenecek.

SONRAKİ HABER