ANASAYFA Ekonomi Galataray'dan Kolombiya'ya Sanchez talebi

Galataray'dan Kolombiya'ya Sanchez talebi

Galatasaray sakatlığı devam eden defans oyuncu Davinson Sanchez sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı ve milli takıma çağırılmaması yönünde talepte bulundu.
Galataray'dan Kolombiya'ya Sanchez talebi

Galatasaray Kulübü bir süredir sakatlığı bulunan defans oyuncusu Davinson Sanchez için Kolombiya Futbol Federasyonu'na bilgilendirmede ve milli takıma çağırılmaması talebinde bulundu.

GALATASARAY, SANCHEZ'LE İLGİLİ KOLOMBİYA FUTBOL FEDERASYONUNA BİLGİ VERDİ


Galatasaray Kulübü, 27 yaşındaki defans oyuncusu Davinson Sanchez’in sakatlığı ile ilgili olarak Kolombiya Futbol Federasyonu’na bilgilendirmede bulundu. Federasyona yapılan bilgilendirmede Kolombiyalı oyuncunun sahalara döneceği tarih de belli oldu.

Kolombiya basınından gazeteci Pipe Sierra'nın haberine göre sarı - kırmızılı takım formasını terleten Sanchez’in en az 2 hafta sahalardan uzak kalmasına neden olan kas sakatlığı bulunduğunu ifade ederek milli takıma çağrılmaması talebinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a konuk olduğu mücadele savunma tandemini oluşturan Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakçı sakatlanmış ve hızlı bir şekilde tedavilerine başlanmıştı. 

ABDÜLKERiM BARDAKÇI TAKIMLA ÇALIŞTI

Galatasaray'ın bir diğer başarılı defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, 3 Mart’ta oynanan Beşiktaş derbisinde sakatlanmıştı. Tedavi süreci iyi giden Abdülkerim takımla birlikte çalışmalara başladı. Fakat 27 yaşındaki futbolcu Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemediği gibi Kasımpaşa karşısında da forma giymesi beklenmiyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da hakkında 100 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi yakalandı!

Ankara'da hakkında 100 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi yakalandı!