ANASAYFA Ekonomi Garanti Bankası alışverişlerinize özel büyük kampanyayı duyurdu! Anında 400 TL indirim uygulanacak

Garanti Bankası alışverişlerinize özel büyük kampanyayı duyurdu! Anında 400 TL indirim uygulanacak

Mart ayı için Garanti Bankası tarafından yayımlanan kampanyalara göre başvuru yapan müşteriler için alışverişlere özel anında 400 TL indirim uygulanacağı açıklandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Garanti Bankası alışverişlerinize özel büyük kampanyayı duyurdu! Anında 400 TL indirim uygulanacak

Garanti Bankası müşterileri için yeni bir kampanya daha duyuruldu! Mart ayı boyunca geçerli olacak olan bu kampanyaya göre vatandaşların yapacakları alışverişlere özel 400 TL indirim uygulanacağı belirtildi. Bununla birlikte ekstra 350 TL daha bonus anında karta yüklenecek!

MARKET ALIŞVERİŞLERİNİZE ÖZEL UYGULANACAK BÜYÜK KAMPANYA DUYURULDU!

Banka tarafından bu kampanya hakkında yapılan açıklamalarda “Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olun, Migros Sanal Market’ten 400 TL indirim kazanın! Üstelik, Money Bonus ile 350 TL Migros Sanal Market harcamanıza 350 Money bonus fırsatından yararlanın!” şeklinde ifadeleri ile yeni müşteri olan vatandaşlar için bu kampanyanın geçerli olacağı ifade edildi. 

400 TL İNDİRİM ANINDA SAĞLANACAK!

Migros Sanal Market’ten yapılacak olan harcamalar için duyurulan bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için detaylar açıklandı. Bu detaylar kapsamında 400 TL indirimin yanı sıra Migros Sanal Market sekmesinden tek seferde yapacakları 350 TL ve üzeri ilk harcama sonrası 350 Money bonus kazanma şansının olduğu ifade edildi. 

Kampanya detayları ise şu şekildeydi;

1 - Koşulları sağlayarak, promosyon kodunu giren müşterilerimize Migros Sanal Market’te 400 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli 400 TL indirim kodu tanımlanacaktır.

2 - Müşterilerimiz indirim koduna, Garanti BBVA Mobil uygulaması veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'nda yer alan “Kampanyalar” alanından ulaşabileceklerdir. MIGROS24 kodunun giriş yapılmasını takiben 3 gün içerisinde ilgili alandan paylaşılacaktır. Kampanyalar alanına mobil uygulama içerisindeki “çan” ikonu, ardından sağ üstteki “hediye paketi” ikonundan ulaşılmaktadır.

3 - Kişiye özel üretilen indirim kodları, en geç 14 Mayıs saat 23:59’a kadar kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.

4 - Kampanya dahilinde kazanım sağlayabilmek için Money Bonus kartın 14 Nisan 2024 tarihi öncesinde alınmış ve ilk alışverişin 24 Nisan 2024 tarihinden önce yapılmış olması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır.

5 - Kampanya dahilinde kazanılan 350 Money bonus 1 Mayıs – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kullanılmayan bonuslar 1 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Toplamda 750 TL tutarındaki bu indirimden faydalanmak isteyen kişilerin, 8 Mart- 14 Nisan 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve MIGROS24 promosyon kodunu uygulamaya girmesi gerektiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den o iller için sarı kodlu uyarı duyuruldu! 10 ilde kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji'den o iller için sarı kodlu uyarı duyuruldu! 10 ilde kuvvetli yağış bekleniyor