Garanti Bankası'ndan başvuru yapanlara özel anında 3000 TL hediye!

Garanti Bankası tarafından yapılan son açıklamalara göre, müşterilerine özel yayımladığı kampanyaya göre başvuru yapan müşterileri için toplamda 3000 TL hediye edileceği ifade edildi.

Garanti Bankası'ndan başvuru yapanlara özel anında 3000 TL hediye!

Şubat ayı bitmeden başvurunuzu yapın! Garanti Bankası tarafından yayımlanan son kampanyaya göre müşterilerine özel toplamda 3000 TL hediye edileceği öğrenildi. Bu çerçevede müşterilerin bu kampanyadan nasıl faydalanabileceğine yönelik de bilgilendirmeler yapıldı.

GARANTİ BANKASI'NDAN MÜŞTERİLERİNE ÖZEL 3000 TL HEDİYE!

Bu ay için geçerli olan bu kampanya hakkında banka tarafından yapılan açıklamalara göre 24 Ocak – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında yakınlarınızı Mobil'den müşteri olmaya davet ederek, hem siz hem yakınınız 300'er TL bonus kazabileceğiz ifade edildi. Bu kapsamda her müşteri olan yakınınız için 300 TL, toplamda 3.000 TL'ye varan bonus kazanabileceğiniz öğrenildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Yakınını davet eden kişilerin kazanabileceği toplamda 3 bin lira hakkında yapılan açıklamalara göre kampanya koşulları vatandaşlar için şu şekilde verildi;

1 - Davet eden müşterimizin kampanyadan yararlanabilmesi için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi ve Garanti BBVA bireysel müşterisi olması gerekmektedir.
2 - Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olmayan müşterilerimiz, bu kartlardan birine başvurup kart sahibi olduktan sonra yakınlarını davet edebilirler. Ödüle hak kazanabilmeleri için kampanya süreci içerisinde onaylanmış bir Bonus kredi kartı veya Paracard’ı olması gerekmektedir.
3 - Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşterimiz Olun” adımından ilerleyerek ilk defa müşterimiz olur.
4 - Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak Profil ve Ayarlar altındaki Promosyon Kodu Giriş alanına ilgili kodu yine kampanya tarihleri içerisinde girer ve onaylar.
5 - Ödüle hak kazanılması için promosyon kodunun kampanya dönemi içinde kullanılması gerekmektedir.
6 - Davet eden kişinin yukarıdaki koşulları sağlayarak 300 TL bonusa hak kazanabilmesi için davet edilen kişinin müşteri olma sürecini kod girerek tamamlaması gereklidir.
7 - Yakınının davetiyle müşteri olan kişinin 300 TL bonus kazanması için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olması gerekmektedir.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde müşterilerin nasıl başvuru yapabileceği hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Bu çerçevede detaylar için;

“Yakınlarını davet etmek isteyen müşterilerimiz Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak “Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” alanından promosyon kodu oluşturarak davet edeceği kişilerle paylaşabilirler.” şeklinde ifadeler ile müşterilerin yakınlarını nasıl davet edebileceği hakkında bilgilendirme yapıldı.

SONRAKİ HABER