ANASAYFA Ekonomi Garanti Bankası'ndan büyük mart ayı kampanyası! Başvuru yapanlara 3000 TL hediye edilecek

Garanti Bankası'ndan büyük mart ayı kampanyası! Başvuru yapanlara 3000 TL hediye edilecek

Bu ay içerisinde Garanti Bankası tarafından yayımlanan kampanya ile birlikte Mart ayında başvuru yapan müşterilere özel toplamda 3000 TL hediye edileceği öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Garanti Bankası'ndan büyük mart ayı kampanyası! Başvuru yapanlara 3000 TL hediye edilecek

Garanti Bankalı olmak isteyen kişiler için büyük kampanya duyuruldu! Mart ayı için duyurulan son kampanya ile birlikte yakınını Garanti Bankası'na davet edecek kişilerin toplamda 3000 TL kazanacağı ifade edildi. Bu kapsamda kampanyaya başvuru yapacak olan kişiler için gerekli olan şart ve detaylara yer verildi. 

GARANTİ BANKASI BAŞVURU YAPANLARA 3000 TL HEDİYE EDECEK!

Yayımlanan bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için yapılan duyurular çerçevesine banka tarafından "24 Ocak – 31 Mart 2024 tarihleri arasında yakınlarınızı Mobil'den müşteri olmaya davet edin, hem siz hem yakınınız 300'er TL bonus kazanın. Her müşteri olan yakınınız için 300 TL, toplamda 3.000 TL'ye varan bonus kazanabilirsiniz." şeklinde açıklamalara yer verildi.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI ÖĞRENİLDİ!

18 yaşından büyük olan tüm katılımcıların davet edilebileceği bu kampanya hakkında detaylar şu şekilde verildi;

1 - Davet eden müşterilerimizin Bonus kredi kartı veya Paracard’ından herhangi biri yoksa, kampanya tarihleri içerisinde Bonus karta başvurup onay alır veya Paracard edinirlerse kampanyaya belirtilen süreçler dahilinde katılabilirler.

2 - Yakınını davet eden müşteriler için davet adedi sınırsızdır. Ancak davet edilen ve mobilden müşterimiz olup davet kodunu giren en fazla 10 yeni Garanti BBVA’lı yakını üzerinden ödül kazanabilecektir. Birden fazla giriş yapan yakınları üzerinden herhangi bir ödül kazanımı olmayacaktır.

3 - Kazanılabilecek toplam ödül tutarı davet eden mevcut müşterimiz için 3.000 TL bonustur.

4 - Yakınının davetiyle müşteri olan kişiler, Bonus kredi kartı veya Paracard temin ettikten sonra 300 TL bonusa hak kazanırlar. Sonrasında yakınlarını davet ederek kampanyaya “davet eden” olarak katılım sağlayabilir, ek 3.000 TL daha bonus kazanarak toplam kazanımlarını 3.300 TL’ye kadar çıkarabilirler.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Tüm bunların yanı sıra kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceği yönünde merak edilenlere yanıt veren banka, yaptığı açıklamalarda yakınını davet edecek kişilerin Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak “Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” alanından promosyon kodu oluşturarak davet edeceği kişilerle gönderebileceğinden bahsetti.

Ardından davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşterimiz Olun” adımından ilerleyerek müşteri olmayı onaylar. Bunun ardından kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak Profil ve Ayarlar altındaki Promosyon Kodu Giriş alanına ilgili kodu yine kampanya tarihleri içerisinde girer ve onaylar. Bu sayede kampanyaya katılım sağlanabilinebilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Herkesin yanında olmayı sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Herkesin yanında olmayı sürdüreceğiz