ANASAYFA Ekonomi Gelen zamların ardından bankadan akaryakıt kampanyası geldi! 180 TL indirim uygulanacak

Gelen zamların ardından bankadan akaryakıt kampanyası geldi! 180 TL indirim uygulanacak

ING bankası tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından banka tarafından toplamda 180 TL indirim uygulanacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gelen zamların ardından bankadan akaryakıt kampanyası geldi! 180 TL indirim uygulanacak

Özellikle son dönemde akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından bankalar tarafından da akaryakıt fiyatlarına özel kampanyalar duyurulmaya başlandı. Bu çerçevede ING tarafından yapılan açıklamalar kapsamında bu ay içerisinde yapılacak olan akaryakıt harcamaları için toplamda 180 TL indirim uygulanacağı ifade edildi. 

ING'DEN AKARYAKIT HARCAMALARINA ÖZEL 180 TL İNDİRİM!

Kampanya hakkında banka tarafından yapılan açıklamalarda “ING Kredi Kartı’nızla 16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında farklı günlerde 4 defa 700 TL ve üzeri harcama yapın, 180 TL indirim kazanın.” ifadeleri ile 4 kere yapılacak olan harcamalarda 180 TL indirim uygulanacağı belirtildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

ING tarafından yapılan açıklamalara göre kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin bilmesi gereken detaylar şu şekilde verildi;

1 - Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.

2 - ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir. 

3 - ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir. 

4 - 180 TL indirim, 5 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılır. 

5 - Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 180 TL indirim kazanabilir. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Toplamda 180 TL indirimden faydalanmak isteyen kişilerin harcama yapmadan önce katılım için harcamadan önce "OPET" yazıp 2205’e SMS göndermesi gerektiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Üniversitesi'nde, Özgür ve Açık Denizler Sempozyumu düzenlendi!

Ankara Üniversitesi'nde, Özgür ve Açık Denizler Sempozyumu düzenlendi!