ANASAYFA Ekonomi Gıda marketi alışverişlerinize özel Vakıfbank'tan 800 TL hediye edilecek!

Gıda marketi alışverişlerinize özel Vakıfbank'tan 800 TL hediye edilecek!

Vakıfbank tarafından Mart ayında duyurulan kampanyaya göre kamu bankasından belirli alışverişlere özel toplamda 800 TL hediye edileceği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Gıda marketi alışverişlerinize özel Vakıfbank'tan 800 TL hediye edilecek!

Ramazan ayının başında kamu bankası Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalara göre market harcamlarına özel toplamda 800 TL hediye edileceği ifade edilmişti. Buna göre kampanyanın devam ettiği, bununla birlikte de 14 Nisan tarihinde sona ereceği belirtildi.

KAMU BANKASI BELİRLİ ALIŞVERİŞLERE ÖZEL 800 TL HEDİYE EDİYOR!

Banka tarafından yayımlanana bu kampanyaya göre 5 Mart-14 Nisan 2024 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 750 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplam 800 TL Worldpuan hediye edileceği duyuruldu.

KATILIM KOŞULLARI BELLİ OLDU!

Hala devam eden bu kampanyaya henüz katılım sağlamayan kişiler için yapılan duyuruya göre gerekli olan detaylar şu şekilde verildi;

1- Alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması gerekmektedir.

2 - Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 800 TL Worldpuan kazanabilir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

3 - Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

4 - Kampanya katılımınızı 5 Mart-14 Nisan 2024 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

5 - Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.

6 - Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Son olarak kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabileceğiniz ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş, Mamak'ta devir teslim törenine katıldı!

ABB Başkanı Yavaş, Mamak'ta devir teslim törenine katıldı!