ANASAYFA Ekonomi Halkbank Nisan ayına özel fatura talimatları için 500 TL para iadesi yapacak!

Halkbank Nisan ayına özel fatura talimatları için 500 TL para iadesi yapacak!

Kamu bankası Halkbank tarafından yapılan açıklamalara göre telefonundan otomatik ödeme talimatı veren kişiler için toplamda 500 TL para iadesinin verileceği duyuruldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Halkbank Nisan ayına özel fatura talimatları için 500 TL para iadesi yapacak!

Nisan ayının ilk gününden bu yana vatandaşlar için kart kampanyalarını duyurmaya devam eden Halkbank, yaptığı son açıklamalara göre telefonundan otomatik ödeme talimatı veren kişiler için 500 TL para iadesi yapılacağını açıkladı. Buna göre kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için gerekli olan şart ve detaylar da belli oldu. 

HALKBANK TALİMAT VEREN MÜŞTERİLERİNE ÖZEL 500 TL PARA İADESİ YAPACAK!

Bu ay içerisinde geçerli olan kampanya hakkında duyuru yapan Halkbank yaptığı açıklamalara göre 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara verileceğini açıklandı. 

EN FAZLA 500 TL KAZANILABİLİNECEK!

Kampanya hakkında yapılan açıklamalara göre başvuru yapacak kişilerin bilmesi gereken detaylar şu şekildeydi;

1 - Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanmalıdır.

2 - Kampanya kapsamında bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacaktır.

3 - Kampanya kapsamında kazanılan ParafParalar, 8 Mayıs 2024 tarihinde, kredi kartından verilen talimatlar için talimatın tanımlandığı açık ve kullanılabilir kredi kartına, vadesiz hesaptan verilen talimatlar için, ödül tarihi itibariyle en son kullanılan, açık ve kullanılabilir durumdaki kredi kartına yüklenecektir. 

4 - Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil edilmeyecektir.

5 - Bir müşterinin kredi kartından veya vadesiz hesabından tanımlı olan fatura talimatının iptal edilerek farklı bir müşteri tarafından tekrar verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil olmayacaktır.

6 - Vadesiz hesaptan verilen talimatların iptal edilerek kredi kartından ya da kredi kartından verilen talimatın iptal edilerek vadesiz hesaptan verilmesi durumunda verilen talimat kampanyaya dahil olmayacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 NİSAN!

Bu ayın sonuna kadar devam eden başvurular için kişilerin Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılınması, sonrasında  bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı bulunan vadesiz hesabından otomatik fatura talimatı verilmesi gerektiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Telefon şarj ederken meğer çoğu kişi bu hatayı yapıyormuş! İşte batarya ömrü uzatacak tavsiyeler

Telefon şarj ederken meğer çoğu kişi bu hatayı yapıyormuş! İşte batarya ömrü uzatacak tavsiyeler