Halkbank yeni müşterilere özel kampanyayı duyurdu! Başvurulara özel anında 1200 TL

Kamu bankası Halkbank tarafından yapılan son açıklamalara göre yeni müşterilerin yapacakları başvuru sonucunda toplamda 1200 TL hediye edileceği öğrenildi.

Halkbank yeni müşterilere özel kampanyayı duyurdu! Başvurulara özel anında 1200 TL

Bankalar tarafından yeni müşteriler için duyurulan kampanyalar devam ediyor! Kamu bankası Halkbank tarafından Şubat ayı için yapılan açıklamalar çerçevesinde müşterisi olmayı kabul eden kişilerin toplamda 1200 TL hediye alacağı öğrenildi. Kampanya kapsamında başvuru yapacak olan kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar da merak konusu oldu.

HALKBANK'TAN YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL 1200 TL HEDİYE!

Kamu bankası Halkbank tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre 31 Ekim 2024’e kadar Paraf’ı ilk kez alacak bireysel müşterilerin 30 Kasım 2024’e kadar her ay ilk 5 adet 500 TL ve üzeri harcamasına 20’şer TL, toplamda aylık 100 TL, bir yılda ise 1.200 TL’ye varan ParafPara verileceği öğrenildi.

Bununla birlikte 1200 TL'nin yanı sıra, Paraf TROY ile harcama yapan müşterilerin her işlemine ekstra 5 TL ParafPara verilecektir. Toplamda 1.500 TL’ye varan ParafPara verileceği banka tarafından duyuruldu.

KAMPANYAYA KATILMAK İSTEYEN KİŞİLER İÇİN DETAYLAR BELLİ OLDU!

Yukarıda verilen kampanyaya katılmak isteyen kişilerin bilmesi gereken şartlar şu şekilde verildi;

1 - Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin daha önce bireysel veya ticari kredi kartı olmaması ve ilk kez Paraf bireysel kredi kartına başvurmuş olması gerekmektedir.
2 - Paraf ve Paraf Troy başvuruları İnternet Şube, Halkbank Mobil, Paraf Mobil, SMS ve Dialog üzerinden yapılabilmektedir.
3 - Kampanyaya katılım sağlayan müşteriler katıldıkları ay itibariyle aylık 100 TL kazanmaya hak kazanacaklardır.
4 - Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
5 - Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
6 - Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
7 - Paraf, Parafly, Paraf Genç, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.
8 - Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Verilecek olan toplamda 1200 TL için kişilerin kampanyaya katılmak için harcamadan önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklanmalı ya da KAMPANYA yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir. Ancak bu şekilde kampanya kapsamında verilecek olan hediye liradan faydalanılır.

SONRAKİ HABER