ANASAYFA Ekonomi IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz edilecek! Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi

IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz edilecek! Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi

Türkiye'de halka arz işlemi gerçekleştiren şirketler arasına bir yenisi daha eklendi. IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arz işlemleri için yasal süreç tamamlandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz edilecek! Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi

Piyasaları hareketlendiren gelişme sabah saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre IC Holding çatısı altında faaliyet gösteren firma gerekli izni aldı.

ŞİRKET AÇIKLAMA YAPTI

IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arz edileceği haberi piyasalarda bir hareketlilik oluşturdu. Söz konusu firmanın tahmin edilen halka arz oranı ise yüzde 20.03 oldu. Şu an için hangi tarihte işlemin başlayacağı ve kaç lot vereceği bilgileri belirsizliğini koruyor. Bilinen en net husus ise Sermaye Piyasası Kurulu'nun şirket tarafından gelen bu talebe olumlu yanıt verdiği oldu.

Söz konusu şirketin halka arzı işlemleri Ak Yatırım Menkul Değerler, İş Yatırım Menkul Değerler ile Ziraat Yatırım Menkul Değerler önderliğinde gerçekleşecek. Tahmin edilen halka arz büyüklüğünün ise 3.7 Milyar TL  olması bekleniyor.

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

Halka arz onayı verilen IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin talep toplama tarihlerinin Şubat ayının son günlerinde olması tahmin ediliyor. Söz konusu halka arz işleminin vatandaşlar tarafından nasıl bir ilgi göreceği ve alınan hisselerin kendilerine nasıl bir getirisi olacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak. Şirketten yakın dönemde halka arz ile ilgili yeni ve detaylı açıklamalar gelmesi ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ'da torna ve mobilya mağazasındaki yangın kontrol altına alındı!

Altındağ'da torna ve mobilya mağazasındaki yangın kontrol altına alındı!