ING, akaryakıt harcamalarına özel 180 TL hediye edecek!

ING'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalara göre müşterilerin yapacakları akaryakıt harcamalarına özel toplamda 180 TL hediye alacağı ifade edildi.

ING, akaryakıt harcamalarına özel 180 TL hediye edecek!

Mart ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanyaya göre ING tarafından müşterilerin internet hesapları üzerinden yapılan başvurularına göre akaryakıt harcamaları için toplamda 180 TL hediye edileceği öğrenildi. Bu kapsamda başvuru şartları ve detaylara ilişkin de merak edilenlere yanıt verildi.

ING AKARYAKIT HARCAMALARINA ÖZEL 180 TL HEDİYE EDECEK!

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için merak edilenlerin artmasının ardından ING tarafından yapılan duyuru çerçevesinde “ING Kredi Kartı’nızla 16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında farklı günlerde 4 defa 700 TL ve üzeri harcama yapın, 180 TL indirim kazanın.” ifadeleri ile toplamda 180 TL'lik akaryakıtın yeniden iade edileceği öğrenilmiş oldu.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI BELLİ OLDU!

Tüm bunların yanı sıra vatandaşlar tarafından kampanyaya katılım koşulları şu şekilde duyuruldu;

1- Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.

2 - ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir.

3 - ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.

4 - 180 TL indirim, 5 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılır.

5 - Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 180 TL indirim kazanabilir.

6 - Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS'undan yapılması gerekir.

7 - Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.

180 TL AKARYAKIT HEDİYESİ İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akaryakıt harcamaları için verilecek olan 180 TL hakkında merak edilenlerin artmasının ardından yapılan duyuruya göre kampanyaya katılım sağlanması için harcama yapmadan önce ''OPET'' yazıp, 2205’e SMS gönderilmesinin yeterli olduğu ifade edildi.

SONRAKİ HABER