ANASAYFA Ekonomi İslam Memiş Doların 40 liraya ulaşacağı tarihi açıkladı

İslam Memiş Doların 40 liraya ulaşacağı tarihi açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş son günlerin en çok tartışılan konusu olan Dolar'ın 40 lira seviyelerini görmesi hakkında konuştu. Memiş döviz ve borsa konusunda neler beklediğini ifade etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
İslam Memiş Doların 40 liraya ulaşacağı tarihi açıkladı

Ülkemizde yaşanan ekonomik gelişmelerden dolayı ellerindeki birikimleri doğru bir şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlar dolar konusunda kafalarındaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyor.

İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR AÇIKLAMASI

32 lira seviyelerini gören dolar ile ilgili artışın devam edip etmeyeceğini konusunda Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş yatırım tavsiyesi olmadığını ifade ettiği açıklamalarda bulundu. Ülkemizde ekonomi konusunda yorumları en takip edilen isimlerden olan Memiş Doların 40 lira seviyesine ulaşıp ulaşmayacağı hakkında görüşünü belirtti.

İslam Memiş 1 Dolar'ın 40 TL seviyesinde olup olmayacağı hakkındaki düşüncesini “Döviz kurları genel itibarıyla yükseliş trendinde. Dolarda 40-40 bandı, euro/TL kurunda 50 seviyeyi bekliyoruz. Ekonomi yönetimi ile piyasa arasında bir zıtlaşma, sertleşme başladı. Bu parmak sallamaya geçti bilginiz olsun” diyerek dolat hakkındaki beklentisini dile getirdi.

DOLAR 2024'TE 40 TL'Yİ GÖRÜR MÜ?

Son dönemin üzerinde en çok konuşulan ekonomik konusu hakkında İslam Memiş'in yorumu ise evet şeklinde oldu. Memiş Dolar'ın mevcut yükselişi ile ilgili “40-45 lira aralığını 2024’de test edebilir” ifadelerini kullandı. Söz konusu yorumun ardından Dolar'ın 40 liranın üstüne çıkıp çıkmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

NOT: Haberimiz bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Haberimizde uzman yorumlarına yer verilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı çocukların geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı eserlerin yer aldığı sergi ziyarete açıldı

Ankaralı çocukların geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı eserlerin yer aldığı sergi ziyarete açıldı