ANASAYFA Ekonomi İslam Memiş gram altın için alım fırsatı açıklaması yaptı! İki karara işaret etti

İslam Memiş gram altın için alım fırsatı açıklaması yaptı! İki karara işaret etti

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş merakla beklenen kararlar öncesinde altın hakkında önemli ifadelerde bulundu. Memiş altın konusunda yaşanacak gelişmelere dair beklentilerini dile getirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
İslam Memiş gram altın için alım fırsatı açıklaması yaptı! İki karara işaret etti

Altın konusunda piyasalarda belirsizlik sürüyor. Üst üste gelen fiyat artışı haberlerinin ardından vatandaşlar altın konusunda adımlar atmadan önce ekonomide nasıl bir süreç yaşanacağını merak ediyor.

PİYASAYI İKİYE AYIRDI

Son günlerin en çok konuşulan gram altın konusu hakkında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tahminlerini yürüttü. Memiş ons altında yaşanan gerilemeyi gram altında görememenin nedeni olarak ülkemizde dolar fiyatlarının yüksek rakamlarda olmasına bağladı.

Yaptığı tahminlerde piyasayı Çarşamba gününden öncesi ve sonrası olarak 2'ye ayıran Memiş, “Yukarıda 2500-2700 lira direncini takip etmeye devam edeceğim. Piyasaları bu hafta ikiye ayıracağız. Çarşambaya kadar ve çarşamba gününden sonra” diyerek altın konusunda yaşanabilecek durumları takipte kalacağını vurguladı.

MEMİŞ İKİ KARARI İŞARET ETTİ

İslam Memiş altın konusunda yaşanacak fiyat değişimlerinde iki kararın etkisinin olabileceğini ön gördüğünü belirtti. Memiş ABD Merkez Bankası'nın FED kararının ve 21 Mart Perşembe günü Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasının ardından altın fiyatlarında yeni değişimlerin olabileceğine dikkat çekti.

Çarşamba gününe kadar alım fırsatı olduğunu diyen İslam Memiş'in tahminlerinin ardından bugünden itibaren gram altın ve döviz fiyatlarında neler olacağı beklenmeye başlandı. Türkiye ve dünya piyasaları FED kararının ne olacağını beklemeye başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk futbolunun önemli golcülerinden Ersen Martin İzmir'de toprağa verilecek

Türk futbolunun önemli golcülerinden Ersen Martin İzmir'de toprağa verilecek