ANASAYFA Ekonomi Kademeli emeklilik çıkacak mı? Milyonları heyecanlandıran haber geldi!

Kademeli emeklilik çıkacak mı? Milyonları heyecanlandıran haber geldi!

Emeklilik hayali kuran yüzbinlerce vatandaş kendileri için uygun koşulların oluşmasını bekliyor. Tepkilerini çeşitli mecralardan dile getiren vatandaşlar kendilerini yakından ilgilendiren açıklamaları yakından takip ediyor. Son olarak kademeli emeklilik ile ilgili açıklama heyecanlandırdı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kademeli emeklilik çıkacak mı? Milyonları heyecanlandıran haber geldi!

Ülke gündeminde en çok yer edinen konular arasında emeklilik başlığı yer almaya devam ediyor. Emekliler kendilerine yönelik iyileştirme adımları atılmasını beklerken, emekli olma hakkını henüz elde edemeyen vatandaşlarda girişimlerini sürdürüyor.

KADEMELİ EMEKLİLİK ÇIKAR MI?

Mümkün olan en kısa sürede kademeli emeklilik yasasının meclise gelmesini isteyen vatandaşları ilgilendiren bir yazı ele alındı. Hürriyet Yazarı Noyan Doğan yazısında bu konuya dair düşüncelerini dile getirdi ve kademeli emeklilik ile ilgili beklentisini söyledi.

Doğan kademeli emeklilik için açık kapı bıraktı. EYT sonrası ortaya çıkan yeni bir mağduriyet olarak durumu değerlendiren Noyan Doğan “EYT düzenlemesi ile 8 Eylül 1999 öncesi sigortalı olanların uğradıkları haksızlık giderildi ancak bu sefer 8 Eylül 1999 sonrası sigorta girişi olanlar kendilerine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle tepki göstermeye başladı” dedi.

“KAMUOYU BASKISI OLUŞURSA”

Bu vatandaşların istediği düzenlemenin kademeli emeklilik olduğunu ifade eden Doğan böyle bir adımın atılıp atılmayacağı hakkında ise “Bu konu bir şekilde gündemde tutulur, kamuoyu baskısı oluşursa, bir ihtimal kademeli emeklilik düzenlemesi çıkar beklentisi var” diyerek yeni gelişmelerin yaşanabileceği beklentisini ifade etti.

Kademeli Emeklilik hakkında şu anda yetkililerden yeni bir açıklama gelmedi. Konu ile ilgili yaşanacak gelişmeler geniş bir kesim tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ilçe sakinleri ile bayramlaştı

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ilçe sakinleri ile bayramlaştı