ANASAYFA Ekonomi Kamu bankası farklı günlerde yapacağız akaryakıt harcamalarınıza özel 100 TL para iadesi yapacak!

Kamu bankası farklı günlerde yapacağız akaryakıt harcamalarınıza özel 100 TL para iadesi yapacak!

Vakıfbank tarafından duyurulan kart kampanyalarına göre müşterilerinin farklı günlerde yapacağı akaryakıt harcamalarına özel toplamda 100 TL para iadesinin yapılacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Kamu bankası farklı günlerde yapacağız akaryakıt harcamalarınıza özel 100 TL para iadesi yapacak!

Vakıfbank müşterisi olan sürücüler için yapılan son kampanyaya göre Mart ayının son gününe kadar müşterilerin yapacakları akaryakıt alışverişlerine özel toplamda 100 TL para iadesinin yapılacağı ifade edildi.

Başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve hangi alışverişlere özel bu ödemelerin gerçekleştirileceği hakkında merak edilenler için Vakıfbank resmi internet adresi üzerinden duyuruları yayımladı. 

AKARYAKIT HARCAMALARINA ÖZEL 100 TL HEDİYE EDİLECEK!

Konu ile ilgili Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalara göre 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 650 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi. 

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar ise şu şekilde verildi;

1 - Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.
2 - Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar, e-ticaret, mail order, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
3 - İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.
4 - Aynı gün tek seferde yapacağınız 650 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
5 - Kampanya katılımınızı 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

KAZANILAN LİRALAR 20 NİSANA KADAR HARCANABİLİR!

Banka tarafından yapılan açıklamalara göre kampanyaya katılmak isteyen kişilerin sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlaması gerektiği belirtildi.

Bununla birlikte kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Nisan 2024 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 20 Nisan 2024 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Nisan 2024 tarihinde geri alınacağı duyuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otizmli bireyler için Uygulama Evi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otizmli bireyler için Uygulama Evi!