Kamu işçilerine 2024 yılı ikramiye ödeme tarihleri belli oldu

Kamu işçilerinin merakla beklediği ikramiye ödeme tarihleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Kararı ile kamu işçilerine 2024 yılında yapılacak ikramiye ödemeleri iki taksit halinde gerçekleştirilecek.

Kamu işçilerine 2024 yılı ikramiye ödeme tarihleri belli oldu

Kamu işçilerine yapılacak ek ödeme tarihleri merakla ve heyecanla bekleniyordu. Kamu işçilerine 2024 yılında yapılacak ikramiye ödemelerinin tarihleri belli oldu.

Cumhurbaşkanı Kararı ile kamu işçilerine 2024 yılında yapılacak tediye ödemelerinin tarihleri belli oldu. Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre, kamu işçilerine 2024 yılında yapılacak ikramiye ödemeleri, 14 Haziran ve 13 Aralık tarihlerinde iki taksit halinde gerçekleştirilecek.

ÖDEMELER İKİ TAKSİT HALİNDE YAPILACAK

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2024 yılında verilecek olan ilave ikramiye (tediye) ödemelerinin tarihleri belirlendi. Karara göre kamu işçilere 2024 yılında verilecek olan ilave tediyenin birinci yarısı 14 Haziran tarihinde ödenecek. İki taksit halinde gerçekleştirilecek olan ödemenin ikinci yarısı ise 13 Aralık tarihinde yapılacak. Böylece işçiler, ikramiye (tediye) ödemelerini iki taksit halinde almış olacak.

Kamu işçilerine 2024 yılı ikramiye ödeme tarihleri belli oldu

Kamu işçilerine 2024 yılında yapılacak ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve nasıl yapılacağı bir süredir merak ediliyordu. Resmi Gazete'deki karara göre kamu işçileri, ikramiye ödemelerini taksit halinde alacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER