ANASAYFA Ekonomi Kızılay 2000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

Kızılay 2000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

Türk Kızılay tarafından bayram öncesi yapılan açıklamalara göre ihtiyaç sahipleri için toplamda 2000 TL yardım yapılacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Kızılay 2000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

Zor durumda olan her vatandaşın yardımına koşan Türk Kızılay bayram öncesinde de ihtiyacı olan kişiler için nakit yardımı duyurdu. Yapılan açıklamalara göre belirlenen tutarlarda kişilerin oldukça kolay bir şekilde Kızılay üzerinden bağışçı olabileceği gibi ihtiyaç sahiplerinin de özellikle de bayram önce destekten faydalanabileceği ifade edildi.

KIZILAY 2000 TL YARDIM BAŞVURUSU DUYURULDU!

Özellikle de ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından zor durumda bulunan vatandaşlar için desteklerini tek tek duyurmaya devam eden Kızılay, bayram öncesinde de resmi internet adreslerinden yapılacak olan başvuru sonucunda nakit desteği verileceğini açıklandı.

Yaptığı açıklamalarda bağışta bulunmak isteyecekler için bayramlık destek duyurusu şu şekilde verildi; "​Bayram sabahlarının vazgeçilmezi, bayramlıklarını giyinmenin heyecanını yaşayan çocuklarımızın neşesi için sizlerden emanet aldığımız “Bayramlık” bağışlarınızı başta deprem bölgesinde olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz.  

Paylaşmanın ve yardımlaşmanın manevi huzurunu yaşadığımız dini bayramlarda sizler de Kızılay aracılığı ile yapacağınız bağışlarla, bayram öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklarımız için yeni hediyeler ve kıyafetler ulaştırabilirsiniz.

Bir bayramlık yardım bedeli 2.000 ₺ olarak belirlenmiştir.  

Dilediğiniz tutarda bağışta bulunarak ihtiyaç sahibi çocukların bayramlık kıyafetler ile buluşmasına vesile olabilirsiniz.  "

NASIL BAĞIŞ YAPILACAĞI AÇIKLANDI!

Bayram öncesinde yardıma ihtiyacı olan kişiler için destek vermek isteyenlere Kızılay tarafından "BAYRAMLIK yazıp 2868'e mesaj göndererek de destek olabilirsiniz. (1 SMS=20 TL) " şeklinde ifadeler ile destek olmak isteyen kişilerin destek verebileceği ifade edildi.7

KIZILAY'A BAŞVURU YAPARAK 2000 TL DESTEKTEN FAYDALANABİLİRSİNİZ!

Son olarak yapılan açıklamalara göre e-devlet Kızılay yardım başvurusu Kızılay sitesi üzerinden alınıyor. Buna göre Kızılay yardım başvurusu kabul edilen kişilere ihtiyaçlarına göre yardım yapıldığı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayram tatilinin ilk gününde yaşanan trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti!

Bayram tatilinin ilk gününde yaşanan trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti!