Kontaklar can çekişiyordu artık tamamen kapanacak! İstasyonda zam kuyruğu var 2,55 TL birden zamlanacak

Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının artması ile beraber yeni yılda da peş peşe zam açıklaması gelirken şubat ayında da zam furyası devam etti. Döviz ve petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş zam haberlerini beraberinde getirirken bu kez pazartesi gecesi bir akaryakıt grubuna daha zam geleceği sektör temsilcileri tarafından duyuruldu.

Kontaklar can çekişiyordu artık tamamen kapanacak! İstasyonda zam kuyruğu var 2,55 TL birden zamlanacak

Türkiye'de yeni yılın gelmesi ile beraber vergi ve harç oranları güncellendi. Maaş zamlarının ardından pek çok kalemde fiyat değişikliğine gidilirken yeni yılda açıklanan zamlar vatandaşların gündeminde yer edindi. Kalem kalem açıklanan zamlara her geçen gün yenisi eklenirken özellikle araç sahiplerini isyan ettirecek akaryakıt zamları gündemden düşmezken yeni bir zam haberi geldi.

Zamlara her geçen gün yeni bir zam haberi eklenirken akaryakıt fiyatları için araç sahiplerini endişelendiren haber az önce geldi. Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim olarak yansımaya devam ederken bu kez zam haberi verildi. Bu gece yarısından itibaren bir akaryakıt grubuna daha zam geleceği duyurulurken sektör temsilcilerinden edinilen bilgileri araç sahiplerini için derledik.

12 ŞUBAT AKARYAKIT ZAMMI

Araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Petrol fiyatları ve döviz kuru akaryakıt fiyatlarında belirleyici rol oynarken bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine e 2 lira 55 kuruş zam geleceği öğrenildi.

Kontaklar can çekişiyordu artık tamamen kapanacak! İstasyonda zam kuyruğu var 2,55 TL birden zamlanacak

Sektör kaynakları 12 Şubat itibariyle motorin fiyatlarının e 2 lira 55 kuruş artacağını bildirirken 12 Şubat 2024 Pazartesi günü benzin, motorin ve LPG'de güncel fiyatlar merak edildi.

MOTORİNE 2,55 TL ZAM GELİYOR

Motorine yarından itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 55 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Benzinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor. Güncel akaryakıt fiyatları ise şöyle;

ANKARA

Benzin: 39,99 TL/LT

Motorin: 42.41 TL/LT

İSTANBUL

Benzin: 39,33 TL/LT

Motorin: 41.68 TL/LT

İZMİR

Benzin: 40,20 TL/LT

Motorin: 42.62 TL/LT

Akaryakıt tarafında motorin bu gece yarısından itibaren güncellenecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER