Kurban Bayramı 3 bin TL emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu?

Emeklilerin bayramda aldıkları ikramiye ödemelerine ilişkin detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Emekliler Kurban Bayramı'nda alacakları ikramiyelerin ne zaman hesaplarına geçeceğini merak ederken bakanlığın konuya ilişkin açıklama yapıp yapmadığı da araştırılan konular arasında bulunuyor.

Kurban Bayramı 3 bin TL emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu?

Emeklilere yılda iki kez bayram ikramiyesi ödemesi yapılıyor. Emekli ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar devam ederken Kurban Bayramı'nın yaklaşıyor olması ile beraber detaylar da sorgulamaya başladı. Emekliler alacakları ikramiyeler için yeni yılda yapılan zam açıklaması ile heyecanlanmıştı. 2024 yılında yüzde 50 artışla emekli ikramiyeleri 3 bin TL tutarına yükselirken ilk ödeme de Ramazan ayı için yapılmıştı.

Yıl içerisinde iki kez 15 milyonu aşkın emekliye verilen 3 bin TL bayram ikramiyesinin ilk ödemesi Ramazan ayı öncesinde hesaplara yatırıldı. Kurban Bayramına sayılı günler kala emeklilerin gözü kulağı yatırılacak olan bayram ikramiyesine çevrildi. Bu çerçevede ‘’3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatırılacak?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ 3 BİN TL BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

İlk kez 2018 yılında verilmeye başlanan Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılan emekli bayram ikramiyesi bu yıl yapılan yüzde 50'lik zamla 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltildi. Bu yıl ilk ödemeler Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına yatırılırken gözler ikinci bayram ikramiyesinin ödeneceği tarihlere çevrildi.

Kurban Bayramı 3 bin TL emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu mu?

Bu yıl 16 Haziran tarihinde başlayacak Kurban Bayramı öncesinde 10-14 Haziran haftasında 3 bin TL bayram ikramiyelerinin hesaplara yatırılması bekleniyor. Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri henüz kesinleşmedi. Resmi açıklamayı takip ederek sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER