ANASAYFA Ekonomi Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, nasıl sorgulanır?

Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, nasıl sorgulanır?

Aile Destek Programı ödemelerine ilişkin detaylar merak konusu olmaya devam ediyor. Aile Destek Programı kapsamında hak sahibi olan vatandaşlar için yapılan ödemeler gündemi meşgul ederken mart ayı ödemelerinin hangi tarihlerde yapılacağı araştırılmaya devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, nasıl sorgulanır?

Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin mart ayında da devam edeceği biliniyor. Mart ayı ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerinin hesabına yatırılan ödemenin hangi tarihlerde hesaplara geçeceği sorgulanıyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yaptığı ödemeye ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmalarının devam ettiği dönemde arama motorlarında sıklıkla ‘’Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, nasıl sorgulanır?'' sorularına yanıt aranıyor. 

MART 2024 AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Aile Destek Paketi ödemelerinden yararlanan hak sahiplerinin mart ayı araştırmaları devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, aylık olarak yatırılan Aile Destek Ödemelerine  çocuk yardımını da dahil ederken bu ödemeler hak sahiplerine her ayın 15'i ile 31'i arasında yapılıyor. Mart ayı ödemesinin de 15 - 31 Mart tarihleri arasında olması bekleniyor. 

Hak sahipleri ödemelerin durumu e-devlet kapısı üzerinden sorgulayabiliyor. e-Devlet kapısı üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapılması ve bilgilerin doğru bir şekilde yazılması yeterli oluyor. Söz konusu ödemelerin 15 Mart tarihinden itibaren hak sahiplerinin hesaplarına geçeceği ön görülüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galaxy M15'ten ilk görüntüler geldi! Dev batarya ile kullanıcılara sunulacak

Galaxy M15'ten ilk görüntüler geldi! Dev batarya ile kullanıcılara sunulacak