ANASAYFA Ekonomi Mart ayı emekli banka promosyonu hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak?

Mart ayı emekli banka promosyonu hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak?

Emekli vatandaşlar için bankalar tarafından verilecek olan promosyonlara ilişkin merak edilenler devam ediyor. Kamu bankasından yatacak olan promosyonların ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Mart ayı emekli banka promosyonu hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan banka promosyonlarına ilişkin merak edilenler devam ediyor. Edinilen bilgilere göre emekli vatandaşlar için Ziraat Bankası tarafından 8 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon ödemelerinin yapılacağı belirtilmişti. Bunun ardından ödemelerin ne kadar olduğu ve hesaplara ne zaman yatırılacağı hakkında açıklamalar geldi. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONLARI HESAPLARA NE ZAMAN YATIRILACAK?

Bankalar tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen talimat sonucunda promosyon ödemelerinin yapılacağı ifade edilmişti. Açıklamaların ardından ise konu ile ilgili ödemelerin ne zaman yatırılacağı duyuruldu.

Tüm bunların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Kamu bankalarımız pazartesi promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak. 28 Mart itibarıyla emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak." dedi.

Ziraat Bankası tarafından da müşterilere özel ödemelerin iki gün önce başladığı belirtildi. Henüz başvuru yapmayan kişilerin de 3 sene kalma sözüne emekli maaşını Ziraat Bankası'nda taşıyarak promosyon ödemelerinden faydalanabileceği belirtildi.

EMEKLİLERE NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK?

Konuya ilişkin merak edilenlerin artmasının ardından Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre yapılacak olan ödeme tutarları şu şekilde verildi;

10.000.TL ye (10.000.TL hariç) kadar olanlara = 5.000.TL,

10.000.TL - 15.000.TL (15.000.TL hariç) arasında olanlara = 8.000.TL,

15.000.TL - 20.000.TL (20.000.TL hariç) arasında olanlara = 10.000.TL,

20.000.TL ve daha fazla olanlara = 12.000.TL,

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçim yasakları başladı mı ne zaman başlayacak, nelerdir?

Seçim yasakları başladı mı ne zaman başlayacak, nelerdir?