ANASAYFA Ekonomi Mart ayında emekli promosyonları verilmeye devam ediyor mu?

Mart ayında emekli promosyonları verilmeye devam ediyor mu?

Emekli promosyonları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Emekli promosyonlarının mart ayında da ödenip ödenmeyeceği merak konusu olmaya devam ederken bu ödemelerin miktarları da merak konusu oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mart ayında emekli promosyonları verilmeye devam ediyor mu?

Emekli maaşlarına ilişkin olarak gelişmeler  gündemde yer alıyor. Emekli maaşlarının seyyanen zam alıp almayacağı merak konusu olmaya devam ederken bir yandan da bankaların promosyon kampanyaları araştırılıyor. Emeklilere 2024 yılında temmuz ayına kadar geçerli olmak üzere yüzde 49,25 oranında zam yapılırken en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya sabitlendi. 

En düşük emekli maaşının 10 bin liraya çıkması ve gelen zamların ardından bankaların da promosyon tutarları güncellendi. Bankaların güncellenen promosyon tutarları şubat ayında anlaşma sağlayan emeklilerin hesaplarına geçerken mart ayının gelmesi ile beraber ödeme tablosu merak edildi. Emekliler, ‘’Mart ayında bankaların promosyon ödemeleri devam ediyor mu?'' sorusuna yanıt ararken detaylar da Haberankara.com adresinde yer aldı. 

MART AYINDA BANKALAR EMEKLİYE PROMOSYON VERECEK Mİ?

Emekli banka promosyonları milyonların gündeminde yer alırken emeklilerin maaşlarına ilişkin merak edilenler de artıyor. Mart ayında emeklilerin bankalarla sağlayacakları anlaşmalar doğrultusunda ödeme alacakları bilinirken bu ödemelerin mart ayında da devam edeceği öğrenildi.

Ancak bankaların promosyon ödemelerinde ise herhangi bir zam düzenlemesi bulunmuyor. Özel ve kamu bankalarının verdikleri promosyon ödemeleri birbirinden farklılık gösterirken bu ödemeler de alınan maaşlara göre farklılık gösteriyor. Ancak ödül kullanımları ile beraber ödemelerin 15 bin liraya varan miktarlarda yapıldığı biliniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan, Altındağ ve Yenimahalle'de oturan Ankaralılar dikkat! Kesinti başladı

Sincan, Altındağ ve Yenimahalle'de oturan Ankaralılar dikkat! Kesinti başladı