ANASAYFA Ekonomi Mayıs 2024 Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

Mayıs 2024 Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

İhtiyaç sahipleri için yapılan destek ödemeleri hakkında hak sahiplerinin araştırmaları devam ediyor. Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili yapılan araştırmalar gündemin önemli konu başlıklarını oluştururken mayıs ayı ödemelerine ilişkin ayrıntılar sorgulanıyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Mayıs 2024 Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

Mayıs ayının gelmesi ile beraber İhtiyaç sahibi ailelere belirli bir tutarlarda verilen Aile Destek Paketi ödemeleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Ödemeler kapsamında sosyal yardımın ne kadar olduğu ve yatırılacağı tarihler araştırılıyor. Aile Destek Programı ödemeleri hakkında ‘’Mayıs ayı Aile Destek yardım parası ne zaman ödenecek?'' sorusuna yanıt aranıyor. 

Aile Destek ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Aile Destek Paketi yardım ödemelerine ilişkin güncel bilgiler merak konusu olmaya devam ederken "Mayıs ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak?" sorularının yanıtı gündem oldu. 

MAYIS AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile Destek Programı kapsamında ailelere yapılacak ödemeler hanede kişi başına düşen aylık gelire göre belirleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde belirttiği rakamlara göre ödemeler:

  • 450 TL ve altı - 1.250 TL
  • 450 TL üzeri ─ 911,15 TL ve altı - 1.100 TL
  • 911,15 TL üzeri ─ 1372,30 TL ve altı - 950 TL
  • 1372,30 TL üzeri ─ 5.667,37 TL’den az - 850 TL olarak hesaplara yatırılıyor.

Ancak ödemelerin mayıs ayında ne zaman yapılacağına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Aile Destek Programı Mayıs ödemelerinin ayın 15'ine kadar hesaplara yatması bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş'tan su baskını açıklaması! Ankara’nın her yeri yağış aldı

ABB Başkanı Yavaş'tan su baskını açıklaması! Ankara’nın her yeri yağış aldı