ANASAYFA Ekonomi Memur maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatırılacak mı?

Memur maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatırılacak mı?

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala memur vatandaşlar tarafından maaşlarının bayramdan önce yatırıp yatırılmayacağı merak konusu oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Memur maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatırılacak mı?

Bu sene Ramazan Bayramı'nın 10 Nisan tarihine denk gelmesi nedeni ile memur vatandaşlar tarafından her ay 15'inde yatan maaşların erken yatıp yatmayacağı merak konusu oldu. Normal ödeme yapılan tarihlere bu bayram öncesinde bayram tatiline denk gelmesi nedeni ile memur vatandaşlar için ödemelerin bayramdan önce yapılması konusunda ihtimaller de artmaya başladı. Yetkili kişiler tarafından açıklamanın gelip gelmediği ise merak konusu oldu.

NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN HESAPLARA YATIRILACAK?

2024 yılında Ramazan Bayramı 10-12 Nisan tarihlerine denk gelmesinin ardından memur maaşlarının en zaman hesaplara yatırılacağı da merak konusu oldu. 

Memur maaşları her ayın 15'i itibariyle hesaplara geçmesi nedeni ile Nisan ayında memur maaşları için ödeme tarihleri gündeme geldi. Yetkili kişiler tarafından ödemelerin ne zaman hesaba geçeceği hakkında açıklama gelip gelmediği araştırılmaya başlandı.

Ancak Ramazan Bayramı'ndan önce memur maaşlarının ödenmesine dair henüz bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz sene ise memurlar için ödemeler yine bayramdan hemen önce hesaplara aktarılmıştı. Bununla birlikte yetkili kişilerden konu hakkında açıklamanın gelmesinin ardından sizler ile paylaşacağız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Ankara Pursaklar Yerel Seçim Sonuçları! Pursaklar Belediye Başkanı kim oldu?

2024 Ankara Pursaklar Yerel Seçim Sonuçları! Pursaklar Belediye Başkanı kim oldu?