ANASAYFA Ekonomi Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayram öncesi hesaplara yatırılacak mı?

Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayram öncesi hesaplara yatırılacak mı?

Milyonlarca emekli ve memur vatandaşlar tarafından bayram öncesinde maaş ve ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı araştırılıyordu. Konuya ilişkin ise açıklama gelip gelmediği merak konusu oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayram öncesi hesaplara yatırılacak mı?

Ramazan Bayramı'na kısa bir zaman kala emekli ve memur vatandaşların maaş ve ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz ay Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre emekliler için bayramdan hemen önce 3 bin TL ikramiyenin hesaplara yatırılacağını duyurmuştu. Bunun üzerine memur maaşlarının da bayramdan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı merak konusu oldu.

NİSAN AYINDA MEMUR MAAŞLARI HESAPLARA NE ZAMAN YATIRILACAK?

Geçtiğimiz sene de bayrama denk gelen ödemeler ile birlikte alınan karar sonucunda memurlar için maaş ödemeleri bayramdan hemen önce yapılmıştı. Bu sene de benzer bir durumun yaşanması beklenirken, bayrama 10 günden kısa bir zaman kalmasına rağmen henüz yetkili kişiler tarafından konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

MEMUR MAAŞLARI HESAPLARA NE ZAMAN YATIRILACAK?

Bu sene Ramazan Bayramı'nın 10 Nisan tarihine denk gelmesinin yanı sıra memur maaşları ise her ay olduğu gibi Nisan ayında da ayın 15'inden itibaren hesaplara yatırılacak. Bununla birlikte SSK'lı emekliler her ayın 17-26'sı arasında, Bağ-Kur'lular ise her ayın 25-28 arasında yatırılmaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara İl Jandarma Komutanlığı Mart ayında yaptığı çalışmalarda 721 internet sitesine işlem yaptı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Mart ayında yaptığı çalışmalarda 721 internet sitesine işlem yaptı