ANASAYFA Ekonomi Meral Akşener, emeklilere seyyanen zam çağrısında bulundu!

Meral Akşener, emeklilere seyyanen zam çağrısında bulundu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Ankara'da gerçekleştirilen mitingde emekliler için seyyanen zam çağrısında bulunuldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Meral Akşener, emeklilere seyyanen zam çağrısında bulundu!

Bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Etimesgut'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katılım sağladı. Burada hem seçim hakkında hem de gündem hakkında önemli açıklamalarda bulunan Akşener, emekli vatandaşlar için seyyanen zam yapılması gerektiği konusuna değindi.

EMEKLİLER İÇİN SEYYANEN ZAM ÇAĞRISI GELDİ!

Daha önce de yaptığı açıklamalarda emekli vatandaşlar için seyyanen zam yapılması gerektiği konusuna değinen Meral Akşener bu konuda iktidara bir kez daha çağrıda bulundu. Emeklilere verilecek 3 bin lira bayram ikramiyesinin 7 bin liraya çıkarılması gerektiğini söyleyen Akşener, "Emekli maaşlarına da seyyanen 11 bin lira zam yapılmalı" şeklinde ifadelerde bulundu.

BAYRAMDA 7 BİN LİRA VERMEK ZORUNDA!

Seyyanen zam konusunun yanı sıra bayramda emekli vatandaşlar için verilecek olan ikramiyenin de en az 7 bin lira olması gerektiği konusunda ise Akşener, "Emekliye bu bayramda 7 bin lira vermek zorundasın sayın Erdoğan. Elalemin Suriyelisine veriyorsun. Yıllarca seni bu emekliler destekledi." ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimleri hakkında ise "En düşük emekli maaşı da asgari ücret kadar olacak." diyen Akşener, "Bu seçim siz emeklilere birilerinin kulağını çekebilme imkanını veren bir seçim." diyerek Ankara'da vatandaşlara seslendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçim öncesi 18 yaşını dolduran Ankaralı gençlere mektup gitti! Mutlaka oy kullanmaya gidin

Seçim öncesi 18 yaşını dolduran Ankaralı gençlere mektup gitti! Mutlaka oy kullanmaya gidin