ANASAYFA Ekonomi Meral Akşener istifa etti mi, istifa ederse yerine kim gelir yeni İYİ Parti Genel Başkanı kim olur?

Meral Akşener istifa etti mi, istifa ederse yerine kim gelir yeni İYİ Parti Genel Başkanı kim olur?

2024 yerel seçimlerinde resmi olmayan ilk sonuçlara göre İYİ Parti büyük bir oy kaybı yaşarken Meral Akşener'in istifa ettiği iddia edildi. Akşener'in yerine kim gelir ilk isimler geldi...
yazar
Gülcan ÖZER
Genel Yayın Yönetmeni
Meral Akşener istifa etti mi, istifa ederse yerine kim gelir yeni İYİ Parti Genel Başkanı kim olur?

Türkiye bugün yerel yönetimleri belirlemek üzere sandık başına giderken sabah 08:00 itibari ile başlayan oy verme işlemleri saat 17:00'de sona ermişti. YSK tarafından seçim yasaklarının kaldırılması ile ilk sonuçlar gelmeye başlarken seçimde en çok oy kaybeden partilerden biri de İYİ Parti olarak öne çıkmıştı. 

İYİ Parti Türkiye genelinde sadece Nevşehir ilinde çıkardığı adayla kazanmayı başarırken oy oranında yaşanan sert düşüşün ardından pek çok isim peş peşe yaptığı açıklama ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i istifaya çağırmıştı. Meral Akşener'in de istifa edeceği iddiaları gündeme taşınırken gözler bu iddia doğru çıkarsa yeni başkanın kim olacağı sorusunun yanıtına çevrildi. 

MERAL AKŞENER İSTİFA EDERKE İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLUR?

Ankara kulislerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifa edeceği iddiaları gündeme taşınırken yerine gelecek olan isimlerde dillendirilmeye başlanmıştı. Meral Akşener'in bu gece ya da yarın istifa kararını duyuracağı iddia edilirken yerine gelebilecek isimler ise Koray Aydın, Yavuz Ağıralioğlu ve Buğra Kavuncu olarak sıralandı. 

Söz konusu iddiaların gerçek çıkması durumunda adayların öne çıkması ve genel başkanlık seçiminde yarışacakları ifade edildi. Meral Akşener tarafından konu hakkında henüz ilk ağızdan resmi bir açıklama yapılmazken gözler Akşener'e çevrildi…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yeniden Mansur Yavaş oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yeniden Mansur Yavaş oldu!