ANASAYFA Ekonomi Migros'ta çok al hesaplı al indirimi başladı! Ayçiçek yağı 30 TL'den satışa çıktı 11 gün süre var

Migros'ta çok al hesaplı al indirimi başladı! Ayçiçek yağı 30 TL'den satışa çıktı 11 gün süre var

Migros Marketler, indirimli fiyatlarla bin bir çeşit ürünü müşterilerine sunmaya devam ediyor. İndirimleri ile adından söz ettiren Migros Marketler, müşterilerine çok al hesaplı al adıyla indirimli satış yapacağını duyurarak müşterisine süre verdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Migros'ta çok al hesaplı al indirimi başladı! Ayçiçek yağı 30 TL'den satışa çıktı 11 gün süre var

Migros'ta çok al hesaplı al indirimi başladı! Ayçiçek yağı 30 TL'den satışa çıktı 11 gün süre var - Market zincirleri yaptıkları indirim kampanyaları ile müşterilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden yaptığı indirim duyuruları ile takip edilen Migros Marketler, klasik haline gelen bir kampanyasını daha duyurdu. Migros Marketler, yeni kampanyasını müşterileri ile buluştururken ikili alımlarla indirim başlattığını duyurdu.

MİGROS ÇOK AL HESAPLI AL İNDİRİMİNİ BAŞLATTI

Birbirinden farklı indirimleri müşterilerine duyurmaya devam eden Migros market, temmuz ayında da kampanyalarına devam ediyor. Resmi internet sitesi ile sanal market üzerinden kampanya duyurusu yapmayı sürdüren Migros, 'Çok Al, Hesaplı Al' adıyla yeni indirim kampanyasını açıkladı. Bu çerçevede detaylı bir açıklamaya yer veren Migros, kampanyanın 19 Temmuz tarihinde sona ereceğini bildirerek, ''4-19 2023 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili ürünlerde 2'li alımlarda Migros Sanal Market'e özel kampanyalar uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir.

screenshot-62.jpg

Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürün/ürünlerde iade talebinde bulunduğunuzda; sipariş içerisinde yararlanmış olduğunuz kampanya koşullarına uygun olarak indirim tutarı, iadesi talep edilen ürünlere bedeli oranında yansıtılacak olup iade ettiğiniz üründen söz konusu indirim tutarı düşülerek ücret iadesi gerçekleştirilecektir.'' ifadelerine yer verdi.

MİGROS 4 - 19 TEMMUZ ÇOK AL AZ ÖDE ÜRÜNLERİ

Migros Marketlerin 'Çok Al Az Öde' kampanyasına dahil ettiği ürünler açıklanırken marketin şubeleri ve sanal market üzerinden indirimli ürünler de listelendi. İkili alımlarda ekstra indirim fırsatı ile müşterisinin karşısına çıkan Migros Marketler, ayçiçek yağında yaptığı indirimle dikkati çekti. İndirimli ürünler ise şu şekilde listelendi;

  • Yayla İthal Pilavlık Pirinç 1 Kg 18,90 TL
  • Abalı Ayçiçek Yağı 1 L 33,90 TL

screenshot-59.jpg

  • Yayla Koçbaşı Nohut 1 Kg 29,90 TL
  • Tat Pilavlık Bulgur 1 Kg 16,90 TL
  • Yayla Haşlanmış Nohut 700 G 16,90 TL

screenshot-60.jpg

  • Yayla Haşlanmış Fasulye 700 G 16,90 TL
  • Yayla Haşlanmış Bezelye 700 G 14,50 TL

screenshot-61.jpg

Daha fazla indirimli ürün haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası! Temmuz ayına özel 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu

Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası! Temmuz ayına özel 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu