MKE Ankaragücü Pendikspor maçı biletleri satışa sunuldu

Ziraat Türkiye Kupasından yarı finalde elenen ve ligde düşme hattına iyice yaklaşan Başkent ekibi sezonun en kritik maçlarından birisine çıkacak. Başkent ekibi sezonun son iç saha maçında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

MKE Ankaragücü Pendikspor maçı biletleri satışa sunuldu

Son haftalarda peş peşe puan kayıpları yaşayan MKE Ankaragücü Avrupa hedeflerinden bir anda düşme tehlikesi yaşama noktasına gelmişti. Son olarak Hatayspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan sarı lacivertliler Pendikspor'u yenmek ve üzerindeki stresi atmak istiyor.

FİNAL NİTELİĞİNDE MAÇ

Şu anda ligde 39 puanla 15. sırada yer alan MKE Ankaragücü tamamlanmak üzere olan sezonu düşme hattından uzakta tamamlamayı hedefliyor. Kötü günleri unutmak ve yeniden moral bulmak isteyen futbolcular ve teknik ekip Pendikspor maçından 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyor. Ligin 19. sırasında olan fakat puanların birbirine çok yakın olmasından dolayı düşme hattından çıkma şansı halen devam eden İstanbul temsilcisi de kazanmak istiyor.

MKE Ankaragücü Pendikspor maçı biletleri satışa sunuldu

Düşme hattını yakından ilgilendiren bu önemli maçı MKE Ankaragücü iç sahada oynamanın ve taraftarının yanında olmasının avantajı ile kazanmayı arzuluyor. Taraftarlar tarafından da sabırsızlıkla beklenen maça dair Başkent ekibinden önemli bir açıklama geldi. Kulüp yayınladığı mesajda biletlerin satışa sunulduğu bilgisine yer verdi.

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamaya göre bu önemli maçın bilet fiyatları şu şekilde oldu;

Kuzey Tribünü 75 TL
Güney Tribünü 75 TL
VIP SOL 200 TL
VIP SAĞ 200 TL
Doğu Tribünü 100TL
Misafir Tribünü 95 TL

MAÇ GÜNÜ BEKLENİYOR

Kazananın altın değerinde bir 3 puan kazanacağı bu mücadele 18 Mayıs'ta oynanacak. Maçın başlama saati ise 19:00 olarak belirlendi.

SONRAKİ HABER