ANASAYFA Ekonomi Nisan 2024 Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Nisan 2024 Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerine ayına dair araştırmalar devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca verilen destek ödemelerinin yanı sıra ailelere çocuk için ayrıca ödeme yapılıyor. Aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak edilirken merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Nisan 2024 Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Nisan ayının yaklaşması ve bu ayda Ramazan Bayramı'nın idrak edilecek olması ile birlikte Aile Destek Ödemelerine ilişkin hak sahiplerinin araştırmaları devam ediyor. Aile ve Sosyal hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken "Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak 2024? Nisan ayı sosyal yardım ödeme takvimi açıklandı mı?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. 

12 aylık süreçte 850 ile bin 250 TL olarak yapılan ödemelerin sonuncusu bu sene haziran ayında olacak. Bu çerçevede ‘’Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Nisan ayı sosyal yardım ödeme takvimi belli oldu mu, ödemeler bayramdan önce yapılır mı?'' sorularına yanıt aramaya başladı. 

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NİSAN AYI ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

"Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak, nisan ayı sosyal yardım ödeme takvimi açıklandı mı?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. 

Aile Destek Programı kapsamında ailelere yapılacak ödemeler hanede kişi başına düşen aylık gelire göre belirleniyor. Sosyal Hizmetler Bakanlığının Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün web sitesinde belirttiği rakamlara göre ödemeler aylık olarak yapılıyor. Henüz bu konu hakkında bir tarih verilmedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Destek Paketi ödemelerine dair gelişmeler takip edilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cep telefonlarının şarjı bu yöntemle ömrüne ömür katıyor! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor hemen uygulayın

Cep telefonlarının şarjı bu yöntemle ömrüne ömür katıyor! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor hemen uygulayın