ANASAYFA Ekonomi Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yapılacak?

Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yapılacak?

Bu sene ödeme ve maaşların bayram iznine denk gelmedi nedeni ile vatandaşlar tarafından ödemelerin ne zaman yapılacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yapılacak?

Geçtiğimiz iki seneden bu yana ekonomik olarak desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar için yapılan Aile Destek Ödemesi hakkında bu ay ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Konuya ilişkin merak edilenler ödemelerin bayrama denk gelmesi nedeni ile artarken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bugün açıklama geldi. Yapılan açıklamalarda ödemelerin Nisan ayında hesaplara ne zaman aktarılacağı bilgisine de ulaşıldı.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NİSAN AYINDA NE ZAMAN HESAPLARA YATIRILACAK?

Ödemelere ilişkin bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Bektaş, vatandaşlara müjdeyi verdi. Yapılan açıklamalarda “Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek, 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde ifadeler ile ödemelerin hesaplara yarın geçeceği bilgisi verildi.

Bakanlık üzerinden Aile Destek Ödemesi alan kişilerin ödemelerin yattığı hesapları kontrol ederek kolay bir şekilde ulaşabileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan enflasyon açıklaması! Gerileme bekleniyor

Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan enflasyon açıklaması! Gerileme bekleniyor