ANASAYFA Ekonomi Nisan ayı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı?

Nisan ayı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı?

Ramazan Bayramı dolayısıyla nisan ayı SED ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. SED ödemeleri ile ilgili olarak bilgi sahibi olmak isteyenler bakanlık açıklamalarına odaklanmışken nisan ayı ödemelerine ilişkin son dakika duyurusu geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödeme takvimine ilişkin açıklamada bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Nisan ayı SED ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan destek ödemeleri ile ilgili olarak araştırmalar devam ediyor. Ramazan ayının sona erecek olması ve Ramazan Bayramı'nın idrak edilecek olması ile beraber ‘’Nisan 2024 SED ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak, erken yatar mı, bayramdan önce ödenir mi?'' gibi sorulara da yanıt aranmaya başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, SED ödemelerinin bayram nedeniyle öne çekildiğini duyurdu. 

NİSAN 2024 SED ÖDEMELERİ BAYRAMDAN ÖNCE HESAPLARA GEÇECEK Mİ?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik her ay yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını bildirdi. 

Hak sahiplerine 8 Nisan Pazartesi günü ödenmeye başlayacak olan SED ödemelerine ilişkin ayrıntılar gündemde yer alırken Bakan Göktaş, ‘’Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekiyoruz. Bu kapsamda bugün itibarıyla toplamda 897,6 milyon TL tutarında desteği hesaplara yatırıyoruz.“ ifadelerini kullandı. 

Hak sahiplerinin gün içinde hesaplarını kontrol edebilecekleri ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Meral Akşener partisinin olağanüstü kurultayında aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Meral Akşener partisinin olağanüstü kurultayında aday olmayacağını açıkladı