ANASAYFA Ekonomi O hat sahipleri için bankadan kampanya duyuruldu! Tam 1500 TL para iadesi yapılacak

O hat sahipleri için bankadan kampanya duyuruldu! Tam 1500 TL para iadesi yapılacak

Akbank tarafından yayımlanan kart kampanyaları ile birlikte Türk Telekom müşterilerine özel toplamda 1.500 TL para iadesinin yapılacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
O hat sahipleri için bankadan kampanya duyuruldu! Tam 1500 TL para iadesi yapılacak

Bankalar tarafından Nisan ayına özel kampanyalar duyurulurken Akbank, milyonlarca hat kullanıcısını ilgilendiren kampanyayı açıkladı. Buna göre Türk Telekom müşterilerine özel 1500 TL hediye edileceği ifade edildi.

TÜRK TELEKOM MÜŞTERİLERİNE ÖZEL TOPLAMDA 1500 TL PARA İADESİ YAPILACAK!

Akbank tarafından kampanya hakkında yapılan açıklamalara göre Türk Telekom müşterilerine özel 1.500 TL verileceği belirtildi. 

Kampanya hakkında detaylar şu ifadeler ile açıklandı; 18 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak mobilden ilk kez Akbanklı olanlar, verecekleri Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının / talimatlarının otomatik olarak ödenmesi durumunda aylık 500 TL’ye, 3 ayda toplam 1.500TL’ye varan nakit iade kazanacaktır.

KAMPANYANIN KOŞULLARI BELLİ OLDU!

Yayımlanan bu kampanyaya başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken başlıca şartlar şu şekilde verildi;

1 - Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti 18-80 yaş arasındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan 18-80 yaş arasında olan müşteriler yararlanabilir.

2 - Kampanya kapsamında kazanılacak olan nakit ödül, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının verilmesi ve devamında faturanın otomatik olarak ödenmesi durumunda, otomatik fatura ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 (on) iş gününde müşterilerin vadesiz TL hesaplarına nakit olarak Akbank tarafından tanımlanacaktır.

3 - Vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından otomatik olarak ödenen Türk Telekom faturaları için, aylık 500 TL’ye varan nakit iadeler, fatura tutarının 500 TL’yi geçmesi durumunda aylık en fazla 500 TL, fatura tutarının 500 TL’nin altında kalması durumunda ise ödenen fatura tutarı kadar müşterilerin vadesiz TL hesaplarına Akbank tarafından tanımlanacaktır.

4 - Müşterilerimiz birden fazla Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturasını otomatik olarak ödeyebilir, bu durumda toplam ödenen tutar dikkate alınacaktır.

5 - Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde aylık en fazla 500 TL, toplamda en fazla 1.500 TL nakit ödül alabilecektir.

NİSAN AYININ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK!

Türk Telekom müşterilerinin yararlanabileceği bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler nasıl başvuru yapılacağını da araştırmaya başladı. Buna göre; Kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak ilk kez Akbanklı olan Türk Telekom mobil ve/veya evde internet müşterileri yararlanabilecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da otomobille motosiklet çarpıştı! 4 yaralı

Ankara'da otomobille motosiklet çarpıştı! 4 yaralı